tiistai 30. syyskuuta 2014

Olohuoneen syksy

Tänään sain vihdoin ommeltua ja laitettua ikkunaan uuden verhon. Tuo Sanna Annukan suunnittelema Saivu on i-h-a-n-a. Juuri sopivasti tummaa syksyn sävyä olematta kuitenkaan liian raskas. Kankaan kanssa oli hieman ongelmia, sillä kun aloin silittää lauantaina ostamaani kangasta, huomasin että kuva-alassa oli reikä. Sunnuntaina oli Marimekon ovet säpissä, joten maanantaina pääsin kangasta vaihtamaan. Onneksi vaihto sujui ongelmitta ja nyt verho on vihdoin ikkunassa.

Sain viimein viikonloppuna kannettua parvekkeelta kesän yrtit ja kasvit pois. M siivosi grillin ja sekin kannettiin kellariin odottamaan ensi kesää. Nyt parvekkeella on taas oudon kolkkoa ja tyhjän näköistä, mutta eilen hankin sinne muutaman kanervan silmäniloksi. Kesän ajan parvekkeella ollut havupuu pääsi olohuoneeseen talven ajaksi. Jos sen vaikka yrittäisi saada pidettyä hengissä ensi kesään saakka.

Viime viikolla koiutunut Mademoiselle-tuoli löysi paikkansa olohuoneesta ja sopii paikalleen oikein hyvin. Ensin ajattelin tuleeko olohuoneesta liian ahdas, mutta hyvin mahtuu kaikki olemaan. Oikeastaan toinen reuna jopa kaipasikin ehkä tuolia, tila on nyt jotenkin tasapainoisempi. M vielä hieman totuttelee tuolin väriin, mutta kai se silmä tottuu pikkuhiljaa;)


//R

-----

New colours for the new season. I love the colour splash the Saivu curtain from Marimekko and the old-rose-colour chair brought to our living room.

6 kommenttia:

 1. Ihana Madmoiselle ja upea saivu! Juuri eilen kävin tätä kangasta hypistelemässä - tummansinisenä tosin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea tosiaan! Sinisenäkin todella näyttävä, mutta sininen vain olisi meille liian tumma kun olohuone muutenkin on tällainen peikkoluola pienten ikkunoiden (=valonpuutteen) vuoksi:)

   Poista
 2. Hellou! Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)