torstai 11. syyskuuta 2014

Paketointipuuhia


Pidän aivan todella paljon paketoinnista. Äitikin taisi tämän huomata jo heti kun olin lapsi, koska jotenkin kummasti aina minun vastuuksi osui kaikkien lahjojen paketointi.  Monesti on käynyt myös niin, että olen intoutunut erilaisista paketointitarvikkeista ja itse pakkaus on saattanut olla paljon kalliimpi kuin siihen kääritty lahja.

Yleensä harrastan yksivärisiä papereita, mutta Tigerista oli pakko napata mukaan tätä herkullista karkkipaperia! Sopii oikein hyvin kolmevuotiaan kummitytön pakettiin. Viime viikonlopun Design marketilta hankin varastoon muutamia übersöpöjä Polkkajamin Serkut-malliston kortteja.

Ja mitä sinne pakettiin sitten käärittiin. Ostin juhannuksen jälkeen jo alennusmyynneistä Marimekon ihanan värikkään takin. Sopii hyvin syksyn keleihin, koska pinta hylkii vettä ja hihoissakin on hyvät heijastimet. Kelpaisi itsellekin, jos vain saisi aikuisten koossa..//R

-----

I love beautiful wrapping papers. I usually use single-colour papers but I just couldn't resist this colourful candy wrapping paper for my god daughters birthday gift.

2 kommenttia:

  1. minäkin pidän paketoinnista, joulun kohokohtia :) Käytän myös alet hyödyksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aleista voi kyllä tehdä todella hyviä löytöjä! Nytkin alkaa olla jo monet lahjat kaapissa odottamassa. Seuraavaksi sitten miettimään miten ja mihin tänä vuonna lahjat kääritään:)

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)