tiistai 2. syyskuuta 2014

Miniloma TukholmaanKävin viime viikolla saksalaisen ystäväni kanssa Tukholmassa minilomalla. Matkan syy oli oikeastaan juhlistaa 10 vuotta jatkunutta ystävyyttä ja tottakai sitä voi juhlistaa shoppailun ohessa;) Pientä haikeutta oli ilmassa kun elettiin kesän viimeistä viikkoa ja samalla myös oman kesälomani viimeistä viikkoa, mutta haikeus kyllä karisi kun Helsingin vesisade vaihtui Tukholman aurinkoon ja lämpöön. Kävelimme ympäriinsä kaiket päivät, söimme puistossa smörrebrödejä, kiertelimme kauppoja, söimme herkkuja kauppahallissa ja nautimme auringosta. Ainut varsinainen "turistinähtävyys" missä kävimme sisällä asti oli modernin taiteen museo, Moderna museet. Ja kyllä, kyllä ostin mukaani julisteen. Sen sellaisen mustavalkoisen, mitä olen kauan ihaillut, vaikka sitä on nähnytkin melkein kyllästymiseen asti eri sisustuslehdissä. Siitä ehkä sitten lisää myöhemmnin.


Helsinkiin palasimme takaisin risteillen, sillä risteily oli ollut viimeisen kahdeksan tai yhdeksän vuotta meidän yhteisellä to-do-listalla. Alunperin oli tarkoituksena tulla lautalla yli Turkuun, käydä Muumimaailmassa (joka myös on ko. listalla) ja tulla sieltä bussilla Helsinkiin, mutta harmi kyllä Muumimaailma sulki ovensa juuri edellisellä viikolla. Säilyypähän tekemistä myös seuraavaan vuosipäivään.


//R

-----

10-year friendship anniversary trip to Stockholm with my German friend. Some sightseeing, lots of delicious food, walking, shopping and enjoying the sun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)