sunnuntai 14. syyskuuta 2014

MyIittala vintage @Suvilahti

Tänään järjestettiin Suvilahden Kattilahallissa ensimmäistä kertaa MyIittala vintage -kirpputori, missä MyIittalan jäsenet myivät omia vanhoja Arabian, Iittalan, Fiskarsin, Hackmanin ja Rörstrandin astioitoita sekä muita käyttötavaroita ja koristeita. Käytiin paikalla pikapikaa ja mukaan olisi kyllä löytynyt vaikka mitä ihanaa! Palkkapäivä on kuitenkin vasta huomenna, joten M taisi huokaista helpotuksesta kun lopulta ei tullut hankittua mitään. Erilaiset kattilat, mukit, purkit ja seinälautaset kyllä kuumotteli. Joka kerta kun tekee mieli ostaa keramiikkaa, pitäisi vain miettiä kuinka ihanaa niitä astialaatikoita onkaan kantaa muutossa..

Toivottavasti tapahtuma kuitenkin järjestetään myös jatkossa, miljöökin kun on aivan upea! Hintataso vaihteli kirpputorihinnoista ammattilaismyyjien hintatasoon. Kyllä Arabian astioiden kysyntä ja arvo taidetaan tänä päivänä jo aika laajalti noteerata ja todellisia löytöjä taitaa tehdä harvemmin. Mikäli kuitenkin etsii juuri "sitä tiettyä" -juttua tai kahvikuppisetistä on nyt sattunut kupinkulma lohkeamaan, on tämä erinoimainen paikka tehdä hankintoja, sillä eri vuosikymmenten tuotteita oli kuitenkin suhteellisen hyvin edustettuina.


//R

-----

MyIittala vintage flea market was arranged for the first time today in Suvilahti, Helsinki. There were plenty of nice things I would have wanted to buy but eventually I managed to walk out without getting anything.

2 kommenttia:

  1. Oi tuollaisessa tapahtumassa olis niin kiva päästä käymään, vaikka hinnat tosiaan usein hipovat pilviä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset tapahtumat on kyllä niin hyviä jos etsii jotain tiettyä ja toki siellä on kiva käydä muutenkin vaan ihastelemassa.

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)