lauantai 13. syyskuuta 2014

Sisustusbloggaajien kirppis ja Habitare
Tänään oli aivan upea sää! Aamusta lähdettiin käymään Pasilan veturitalleilla sisustusbloggareiden kirppiksellä. Yllätyttiin aikalailla jonon pituudesta, mutta onneksi aurinkoisessa säässä ei harmittanut niin kovasti jonottaa ja jonokin kulki suhteellisen nopeaan. Kirppikseltä ei lopulta tarttunut mitään mukaan, ehkä ihan hyvä niin. Taitaisi itsellekin olla hyvä vain myydä pois sitä tavaraa ostamisen sijaan.
Kirppistelyn ja ruokailun jälkeen suunnattiin Messukeskukseen Habitareen. Kyllähän siellä sai taas kaikkia upeita tuotteita ihastella, mutta uusia tuttavuuksia ei varsinaisesti tullut Nordic Hysterian tuotteita lukuun ottamatta. Siipi-henkarit esimerkiksi ovat upeita!

Mukaan messuilta tarttui muutamia pikkujuttuja kotiin tuomisiksi (se siitä "täytyisi myydä, ei ostaa" -tavoitteesta..). Nyt täytyy lähteä jatkamaan iltaa stand-upin merkeissä. Mukavaa lauantai-iltaa!


//R

-----

I spent the Saturday afternoon visiting the interior design bloggers' flea market and the Finland's biggest furniture, interior, design and decoration fair Habitare. Not so many new aquintances at the fair but I really admired the wooden products of the Nordic Hysteria.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania aarteita ja niin kaunis tuo junarata kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junarata oikein huusi kuvaamaan eilisessä auringonpaisteessa!:)

   Poista
 2. Oi olitpa kuvannut kivoja juttuja. Sun sanat helpotti mun ahdistusta kun en päässytkään paikalle. Toivottavasti teillä oli kiva ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, ensi vuonna sitten messuilemaan:) Meidän loppuilta oli kyllä aika väsynyt, ei vanhat meinaa enää jaksaa..;)

   Poista
 3. Minäkin olin sisustusbloggaajien kirppiksellä ja oltiin jo hyvissä ajoin ennen kymmentä, joten päästiin heti sisälle. Pois tullessa olikin sitten hirmuinen jono. Minä löysin ostettavaa, täytyy esitellä ne pian blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule taisin ehkä teidät nähdä kun lähditte, koska siinä kyseisessä jonossa juurikin kökötettiin!:D Jäädään odottelemaan mitä ostoksia blogiin ilmestyy:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)