lauantai 20. syyskuuta 2014

Valoisa keittiö

Aamukahvit nautittu auringossa kylpevässä keittiössä (kuvat tosin jo viikon takaa). 
Nyt pakkailupuuhiin ja mökille.
Iloista viikonloppua!


//R


-----

Morning coffee in the best company of daylight. Now I'm off to the cottage.
Have a beautiful weekend!

6 kommenttia:

 1. Aurinkon on ihana - etenkin näin syksyisin se tuo kauniin sävyn sisätiloihin. Minunkin piti eilen räpsiä kuvia ilta-auringosta, joka ihanasti valaisi olkkaria ja keittiötä.

  Kysyisin tuosta Ikean hyllystä, että onko se miten jämäkkä? Kestääkö miten hyvin kirjojen painoa, jos hyllykkö on niitä täynnä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm itsellä ei ole koskaan tuo hylly ollut pelkässä kirjahyllykäytössä, yhdellä hyllyllä tosin aluksi oli kaikki keittokirjat. Meillä on kuitenkin ollut noita samoja hyllylevyjä myös kirjahyllykäytössä, mutta erilaisilla kannakkeilla. Tuo on nyt neljällä ruuvilla seinässä kiinni ja hyllylevyt ovat vielä ruuveilla kannakkeissa kiinni, etteivät pääse liusumaan. Sanoisin että tuossa betoniseinässä varmasti olisi ainakin tukeva:) Samantyylinen kiinnityshän tuossa on kuin esimerkiksi string-hyllyissä.

   Poista
 2. Kivan näköistä ja ai että näyttää hyvältä tuo ikean hylly puunvärisillä hyllyillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman olen kyllä miettinyt josko ostaisi valkoiset hyllyt tuohon kun meillä tuppaa olemaan kamala määrä hieman erisävyistä puuta keittiössä. Muuten tykkään tuosta väristä kyllä kovasti:)

   Poista
 3. Avohyllyt keittiössä on kyllä kivat, niin pienemmässä kuin isommassakin mittakaavassa. Miksi piilottaa kaikki kauniit esineet kaappeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ja tuossakin kun on (noh, ehkä ylähyllyä lukuun ottamatta) sellaista käyttötavaraa, mitä usein tarvitsee, eikä pelkästään koristejuttuja:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)