sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Design market @Kaapelitehdas
Kerrankin osui työvuorot sen verran hyvin, että pääsin lauantaina aamusta käymään Kaapelitehtaalla Design marketilla. Päästiin paikalle puolisen tuntia ovien aukeamisen jälkeen ja ihmeteltiin kun Kaapelin piha ammotti ruokakojuja ja -rekkoja lukuun ottamatta tyhjyyttään. Sisälle päästyä ei tarvinnut enää ihmetellä, talo oli tupaten täynnä. Kameraa en jaksanut kantaa mukana, mutta puhelimeen tallentui muutamia kuvia.

Kaikenlaista kivaa sieltä olisi helposti löytynyt, Lumin laukkuja esimerkiksi sai hyvällä alella. Samoin valaisimia ja koruja. Vihdoin sain hankittua itselleni ihanat UhanaDesignin pisarakorvikset, jotka on tuntunut olevan melko suosittuja kun joka paikassa hyllyt ammottaa aina tyhjyyttään. Mukaan design marketilta tarttui myös Ruth Landesan suloinen suomalaisesta koivusta valmistettu leikkuulauta sekä muutamia Aarrekidin vaatteita pukinkonttiin. Harmi ettei Saana ja Ollin Yö metsässä -tyynyä ollut tapahtumassa myynnissä, se olisi varmasti lähtenyt mukaan.

Design market on kyllä väentungoksesta huolimatta erittäin hyvä tapahtuma. Nyt vain odottelemaan ensi viikonlopun tapahtumia. Ainakin Habitare, bloggarikirppis ja Iittala vintage -tapahtuma olisi ohjelmassa.


//R

-----

I spent the Saturday morning at Design Market at the Cable factory in Helsinki. I bought myself a pair of lovely earrings from Uhana design and a cute cutting board from Ruth Landesa. I also got some nice kids' clothes from Aarrekid to give away as presents.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)