torstai 25. syyskuuta 2014

Tänä vuonna Blossa-glögi maistuu...
Joka vuosi Blossa-vuosikertaglögi maustuu uuden makuiseksi. Tänä vuonna makuna on aurinkokuivattu laventeli. Täytyy sanoa, etteivät tämän vuoden mainoskuvat sen enempää kuin laventelin makukaan herätä suuria ennakko-odotuksia, mutta maistettavahan sitä toki on. Viime vuonna maku oli aika "perusglögimäinen", mutta pullo oli niin kaunis, että sellainen piti säästää kynttilänjalaksi. Taitaa tosin vielä olla yksi avaamattomanakin kaapissa. Jännityksellä vielä odottelen mikä suomalaisen Loimu-vuosikertaglögin tämän vuoden maku mahtaa olla.

Kuvat: valmistaja


// R

-----

This years flavour for the annual Blossa glogg has been released and it's sun dried lavender. The product is to be in stores next month.

10 kommenttia:

 1. Laventeli ei makuna houkuttele, mutta nuo laventelirivit ovat kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Upeita kyllä nuo laventelipellot.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllähän se hankittava taas on vaikkei niin jouluinen pullo olekaan:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tänä vuonna on kyllä tuollainen hyvin modernin simppeli design.

   Poista
 4. Pullon ulkoasu viehättää! Vähän aikaa sitten löysin myös kaappeja siivotessa yhden korkkaamattoman Blossan viime vuodelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse yleensä tarkoituksellakin säilytän yhden edellisvuoden pullon niin voi hieman vertailla. Saattaa olla että löytyy jopa toissavuoden:D Pitänee tehdä hieman inventaariota ennen kuin glögikausi starttaa jälleen(:

   Poista
 5. Hei, en ole ikinä maistanutkaan näitä, olisikohan jo tänä jouluna aika korjata tilanne...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti kannattaa! Itse olen 2008 vuodesta asti aina ostanut ja täytyy sanoa että ei ole tainnut sen 2008 vuoden mustikkaglögin veroista tulla sittemmin. Loimu-glögin maut ovat melkein olleet enemmän viime vuosina omaan mieleen.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)