keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Näkkileipäostoksilla naapurissa


Ruotsin matkalta ei tarttunut mukaan lainkaan vaatetta, oikeastaan vain ruokatarvikkeita ja jotain pientä kotiin. Samaa näkkileipää olisi saanut tuosta lähiässästäkin, mutta kun tuo suuri paketti oli niin söpö:D Vitamiineja tarvitaan aina (purkissa tosin namia), sitruunaruoho on yksi oma lempimauste, joten tuota Renée Voltairen sitruunaruoho-chili-maustetta oli pakko napata mukaan. Käsisaippua tuoksui aivan ihanalle (siinä myös sitruunaruohoa) ja se sai muuttaa meidän keittiöön. Saippuan ostin Lagerhausista, joka on kyllä yksi omista lempikaupoista. Kaikkea pientä ja hieman isompaakin kivaa ja kiinnostavaa sekä toisinaan niin turhaa tai tarpeellista kotiin.


Ja Moderna museetista kotiutui tämä Andy Warhol -juliste. I never read, I just look at pictures -lause oli itselle kaikista iskevin, koska se kuvaa kyllä omia "lukutottumuksiani" paremmin kuin hyvin. Ripustin sen toistaiseksi olkkarin seinällä valmiiksi olleisiin koukkuihin, saa nähdä jääkö se pysyvästi tuolle paikalle vai siirtyykö se kenties vielä muualle.

Pari muutakin juttua matkalta tarttui mukaan, mutta ne vaativat vielä hieman näpertelyä. Nyt viltin alle ja Game of Thronesin pariin!


//R

-----

Little shopping never hurt nobody. My Stockholm souveniers were mainly groceries but I also got that cute soap bottle (and the soap smells just perfect!) for our kitchen and that Andy Warhol quote poster for our living room. I still have two little things waiting for some editing before they're presentable.

2 kommenttia:

  1. Minäkin ostan samaista näkkäriä aina Ruotsin reissuilta. Ihana paketti ja hyvää leipää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä huusi kaupan hyllyltä päästä mukaan. Hieman jännitti mitä kotona kommentoidaan, kun samaa leipää ostan pienemmässä paketissa suomessakin aina silloin tällöin, mutta onneksi ruokatuliaiset otettiin mukisematta vastaan:)

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)