torstai 4. syyskuuta 2014

Syksyn sisustushaaveiluja


Aiemmin jo kirjoittelinkin, että haluaisin syksyksi olohuoneeseen verhon Marimekon Saivu-kankaasta. En ole koskaan ollut erityisesti tummansinisen ystävä, mutta loppukeväästä asti se on jotenkin voimistuen alkanut miellyttää silmää. Saanan ja Ollin Yö metsässä -tyynystä sinisenä olen haaveillut jo useamman vuoden ja nyt myös Saivu-kankaan sininen puhuttelee.

Verhon lisäksi mielessä pyörii muutamia piensisustusjuttuja, joita kotiin haluaisin. Pitkään odotin Iittalan Nappula-kynttilänjalkoihin keltaista väriä ja nyt se vihdoin on puskettu markkinoille. Mahtavaa! Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan uudet tulokkaat kannu sekä tarjoilulautanen viehättivät heti ensi näkemällä. Noissa on kyllä hyvin paljon samaa henkeä kuin Arabian Piilopaikka-sarjassa. Armi Ratian uudistuotantoon otettu Tiiliskivi-kuosi olisi upea pöytäliinana. Ja juuri tuossa mustavalkoisessa sävyssä.

Anno-sarjan Luoto-seinäkello ilmestyy kauppoihin syyskuussa. Olohuoneeseen meille oikeastikin tarvittaisiin kello ja ainakin kuvissa tuo Annon malli näyttää lupaavalta. Sen kanssa sopisivat varmasti hyvin yhteen myös messinkiset Nappulat...;)

Kuvat: valmistajat
Viimeistelemätön kuvankäsittely: allekirjoittanut


//R

-----

Maybe something nice little for home for the autumn.. Serving plate, pitcher and the background fabric from Marimekko, candel holders from Iittala and clock from the Anno autumn collection.

4 kommenttia:

 1. Tuo Tiiliskivi-kuosi on i-h-a-n-a! Sitä kuolaan seuraavaksi ;) .

  VastaaPoista
 2. Ihania kaikki! Siirtolapuutarhasta kieltämättä tulee mieleen piilopaikka. Molemmista tykkään! Siirtolapuutarha -sarjan syvät lautaset viehättää. Vähän harmittaa, että aloitin keräämään KoKo -sarjan syvää lautasta, vaikka sekin on tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ennen kotoa pois muuttoa jo saanut erinäisiksi lahjoiksi täyden astiaston vihreää 24h-sarjaa. Enää ei varsinaisesti miellytä, eikä käytössä olekaan ollut vuosiin. Kokoa myös on muutama kulho, jotka olen ajatellut myydä pois. Lisäksi Sarjaton-sarjaa löytyy joitain osia. Ja muumimukeja aivan liikaa. Onneksi anoppikokelas on ollut fiksu ja hankkinut valkoista teemaa, niitä on helppo yhdistellä muihin:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)