tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus tammikuusta kesään

Syksy on ollut täällä hiljaiseloa, taisi kaamos ottaa vallan. Työpäivien jälkeen on vain halunnut kömpiä suoraan peiton alle tai pötkötellä sohvalla. Tietokoneella istuminen ei ole käynyt edes mielessä. Syksyllä ei sen kummempia tapahtunutkaan. Pikkujouluja ja joulun odotusta. Kyläilyjä ja kotoilua. Ja niitä töitä. Eksyin muutama päivä sitten miettimään mitä kaikkea tänä vuonna onkaan oikeastaan tapahtunut ja siitä intoutuneena tein muutaman kuvakollaasin. Tässä kuusi ensimmäistä.


Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä Helsingissä. Tammikuussa saatiin vihdoin sauna, ihasteltiin talvea, rohmuttiin tulppaaneja ja herkuteltiin muikuilla saksalaisvieraan kanssa. Tammikuussa tehtiin myös iltapäiväretki Nuuksioon ja käytiin kiertelemässä LuxHelsinki-tapahtumassa. Helmikuussa viimeisteltiin remonttia, intouduttiin puurosta ja herkuteltiin runebergintortuilla. Keittiön ikkunaan saatiin vihdoin äidin työpajalta uusi laskosverho. Helmikuussa vietettiin myös synttäreitä ja käytiin synttäriruokailemassa yhdessä suosikkiravintolassa, Solnassa.Maaliskuussa aloitettiin valmistautuminen parvekekauteen yrttien istuttamisella ja intoiltiin lisääntyvästä valosta. Marimekon ysmyissä tyydytettiin shoppailuintoa ja tanssimassa käytiin Samuli Putron keikalla. Maaliskuussa juhlittiin myös kaverin synttäreitä, tavattiin ystäviä ja tutustuttiin kaverin ihanaan koiravauvaan. Keittiönkaapit saivat uuden järjestyksen, olkkarin ilmettä muutettiin uudella verholla ja herkuttelemassa käytiin Gaijinissa.


Huhtikuussa olohuoneen järjestys muuttui hetken päähänpistosta. Rairuohoa kasvatettiin jokseenkin huonolla menestyksellä (kuka oikeesti voi epäonnistua rairuohon kasvatuksessa..??), mutta onneksi maaliskuussa istutetut yrtit alkoivat hiljalleen itää. Huhtikuussa hankittiin myös uudet kevätpopot, leivottiin ensimmäistä kertaa macaronseja, testailtiin uutta sushi-ravintolaa sekä juhlittiin työkaverin vauvakutsuja.

Toukokuu aloiteltiin perinteisin vappumenoin, minkä jälkeen otettiin varaslähtö kesään Rooman lomalla. Melontakautta käynnisteltiin hiljalleen (ja hiljaiseksi se kyllä viime kesänä jäikin), nautittiin perinteiset kesäjätskit Lahden satamassa sekä juhlistettiin kaverin valmistujaisia Sibeliustalossa. Toukokuussa tuunailtiin myös parvekkeen jakkaroita, rakastuttiin pizzakiveen sekä vierailtiin Särkänniemen Koiramäessä.

Kesäkuussa yritettiin nauttia niistä vähäisistä kesäkuun tarjoamista aurinkopäivistä. Parvekkeen yrtit kukoisti ja ensimmäinen erä perinteistä raparperimehua valmistui kesän kunniaksi. Pohjois-Haagan Rhodopuistoa käytiin ihastelemassa useampaan kertaan ja vietettiin kaveri-iltaa Alppipuistossa muffinssipiknikillä. Sateinen lauantaipäivä vietettiin Taste of Helsingin herkkujen äärellä ja juhannus hurahti ohi nautiskellen vuorotellen saunasta, uimimisesta ja mansikkakakusta. Niin ja sairastaessa. Kesäkuussa ehdittiin myös poiketa Cafe Regatan korvapuusteilla sekä uudessa sushiravintolassa. Kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa frisbeegolfia ja loppukuu hurahti kaverin luona kyläillessä Mallorcalla. 


//R

-----

This year is soon coming to an end and I started wondering what we've actually been up to this year. Here are the first six photo collages of our year 2014 from january to june.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)