keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 heinäkuusta jouluun


Heinäkuussa oli mielettömän helteet, kuulemma. Me emme niistä juurikaan päässeet nauttimaan koska kummankin loma päättyi ensimmäisenä hellepäivänä. Heinäkuussa tutustuimme moniin uusiin koiravauvoihin sekä mökkeilimme ja nautimme kesän herkuista. Käväisin kiertelemässä Kiasmassa ja kotona olohuone sai kesäisemmät verhot. Saimme vihdoin vietettyä hieman turistipäivää Helsingissä nähtävyysristeilyn ja Finnair SkyWheel -maailmanpyörän merkeissä ja tottakai ohjelmaan kuului myös mansikat Tuomiokirkon portailla. Vietimme ravintolailtaa Tervasaaressa. Jalkapallon mm-kisat päättyivät vihdoin:D

Elokuussa sukuloitiin Jyväskylässä sekä käytiin asuntomessuilla ja ystäväpariskunnan luona. Festarikesä saatiin vihdoin käyntiin Tikkurila-festivaaleilla ja sen jäkeen oli vuorossa Flow ja kuun puolivälissä Cheekin stadionkeikka. Mustikoita jemmattiin pakkaseen talven varalle. Käytiin Arabian muuminäyttelyssä sekä minipiknikillä Arabianrannassa. Loppukuusta kävin Tukholmassa ja saksalaisvahvistuksella kierrettiin Fiskarsissa sekä Tammisaaressa. Maisteltiin myös Sandron sekä Töölön Salmiakkikioskin herkkuja ja käväistiin Helsingin Teurastamon Night marketilla. Kuun viimeisenä päivänä ennätettiin vielä käydä Virkagallerian 50-lukulaisessa Pullasta puhtia -näyttelyssä.

Syyskuussa oli vuorossa Habitare, Design market sekä MyIittala vintage -tapahtumat. Mökkeiltiin, pakastettiin omppuja ja siivottiin parveketta talvikuntoon. Käytiin syksyn viimeisellä juoksulenkillä. Olohuone sai syysilmettä uusista verhoista ja pihan roskalavalta löytyi Artekin jakkara. Meille kotiutui vanha Mademoiselle-tuoli. Alettiin poltella kynttilöitä ja nautittiin smoothieita.


Lokakuussa pakastettiin lakkoja, syötiin kympinpäivillä ja ulkoiltiin. Surkuteltiin ja ihasteltiin muuttolintujen auroja ja hämmästeltiin usvaisia aamuja. Leivottiin sämpylöitä ja käytiin jäätelötreffeillä kaverin luona. Vietettiin veljen tupareita.


Marraskuussa M täytti vuosia, mitä juhlistettiin Boulevard socialissa. Vietettiin ensimmäisiä pikkujouluja ja alettiin hiljalleen kaivella joulukoristeita esille. Vietettiin Lahdessa kiva ilta uusien ja vanhojen tuttujen kanssa ja käytiin joulukonsertissa. Käytiin katsomassa Aleksin joulukadun avajaisia ja juhlittiin kaverin tupareita sekä synttäreitä.

Joulukuussa yritettiin parhaan mukaan nauttia lähenevästä joulusta ja toipua flunssasta. Poltettiin kynttilöitä ja herkuteltiin juustoilla. Askarreltiin joulukortteja. Käytiin perinteisesti syömässä porukalla jouluillallista, tällä kertaa ravintola Sipulissa Katajanokalla. Tanssittiin Kaija Koon Hartwall-areenan keikalla ja lomailtiin Tokyossa. Puettiin kotia jouluasuun ja syötiin perinteikkäät jouluruokaöverit aattona. Joulu sujui molemmilla töissä. Kestittiin joulun jälkeen vanhempia ja nukuttiin joululahjaksi saaduissa maailman pehmeimmissä lakanoissa.


Näillä mielin on hyvä lähteä kohti huomista. Onnellista vuotta 2015 kaikille!

//R


-----

Photo collages from july to december. It's been a good year, let's see what the new one will bring along. Happy new year everyone!

2 kommenttia:

  1. Sattumalta vierailulla blogissasi näin uuden vuoden kynnyksellä! Mukavalta näyttää taidanpa perehtyä huomisen pyjamapäivän aikana blogiisi tarkemmin;)
    Hyvää tulevaa vuotta ja tervetuloa Villa Kardemummaan vierailulle!

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva lukea kooste teidän vuodesta :) Mukavaa tätä vuotta teillekin!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)