lauantai 1. maaliskuuta 2014

LäksiäiskorttiAskartelin viime viikolla työkaverille läksiäiskortin. Matkailu- / ilmailuteema korttiin valikoitui sen vuoksi, että työkaveri suuntaa ulkomaille vuodeksi ja toisaalta siksi, että se liittyy myös omaan alaamme.

Pyrin yleensä tekemään kaikki kortit itse, mutta joulukorttirumban jälkeen ei ole jotenkin ollut hirveästi inspistä. Ystävänpäiväkortitkin jäi kokonaan laittamatta ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen. En ole mikään superluova askartelija, jolla on aina pää täynnä ideoita, mutta tykkään näperrellä omaksi iloksi.  Pääsiäiseen mennessä pitäisi ryhdistäytyä, onneksi tämä aurinkoinen sää motivoi kummasti:)

-----

Diy farewell card for a colleague.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nykyään on kyllä paperiaskarteluunkin jos jonkin näköisiä tarvikkeita ja aineita, ettei aina edes tiedä mihin niitä kuuluu käyttää. Itse turvaudun yleensä tuttuun leikkaa+leimaa+liimaa -komboon:)

   Poista
 2. Mahtava kortti! Mä kanssa pyrin tekemään kortit aina itse (tai sitten nakitan homman lapsille tai tehdään yhteisvoimin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itse tehty on aina kivempi saada, vaikka nykyään kaupan korteistakin löytyy tosi kivoja vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Oi miten hieno kortti! Tuossa onkin jo kaikkea kivaa laitettu ja oikeasti mietitty. Tykkään kans tehdä itse kortit, vaikka en ehkä noin hienoja osaakaan tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö, varmasti osaat:) sinellissä on niin mahtava valikoima erilaisia papereita ja valmiskuvia, ettei tällaisen laiskimmankaan askartelijan tarvitse kun hieman sommitella ja sutaista liimaa.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)