sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Hifistelyä


 Vihdoin M sai hankittua oman joululahjansa! Sovittiin ennen joulua, ettei osteta toisillemme lahjoja vaan ostetaan yhdessä jotain mitä oikeasti tarvitaan. Minä tilasin ennen joulua yhden Eamesin valkoisen dsr-tuolin ruokapöydän tuoliksi ja M sanoi, että hankkii uudet kaiuttimet vanhojen tilalle. Ja siinä ne nyt vihdoin, reilu kolme kuukautta myöhemmin, ovat. Itse en näistä hifi-asioista niin ymmärrä, mutta väriin sain kuitenkin vaikuttaa. Ensin meillä himoiltiin Genelecin kaiuttimia, mutta hinta lopulta ratkaisi ja hankittiin kaksi Audiopron kaiutinta. Malli on Addon T12. Vanhasta kaiutinsetistä on jäljellä vielä tuo subbari, sekin vaihtunee jossain vaiheessa uudempaan.

En voi sanoa että huomaisin suunnatonta eroa vanhojen ja uusien kaiuttimien välillä, mutta kolme plussaa kuitenkin olen havainnut: väri, kaiuttimia on vähemmän (aiemmin oli 5, nyt enää 2) ja bluetooth. Kätevää kun saa suoraan langattomasti yhteyden puhelimesta tai koneelta kaiuttimiin ja voi kuunnella musiikkia paremmalla äänenlaadulla.

-----

M finally bought his christmas present, a new pair of speakers. I got to say my opinion on the colour but rest was up to him.

2 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tuosta Audio Pron simppelistä ilmeestä. Tampereella asuessa työmatkani varrella oli hifiliike, jonka ikkunalla olevia kaiuttimia aina ihailin. Mieleen ovat jääneet yllätysyllätys, Audio Prot sekä Amphion Heliumit, joihin on saatavilla erivärisiä ritilöitä :)
  Tällä hetkellä olohuoneessa majailee isot lattiakaiuttimet sekä subbari.. Eivät ole ihan sisustukseen sopivia, mutta äänentoista toimii paremmin kuin hyvin. Jostakin blogista juuri luin kaiuttimien maalaamisesta, mietin tässä josko samaa hommaa ehdottaisi tuolla talouden hifivastaavalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä hifilaitteet tuntuvat olevan kyllä aika haastavia, kun ei monestikaan löydy tuotetta minkä sekä hifivastaava että sisustusintoilija hyväksyisi;) Näihin Audio pron kaiuttimiin ollaan molemmat kyllä oltu tyytyväisiä!

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)