tiistai 1. huhtikuuta 2014

Gaijin


Syksyllä käytiin testaamassa paljon kehuja keräillyt ravintola Farang ja sen jälkeen oli selvää, että halusimme käydä testaamassa myös Gaijinin ja Boulevard Socialin. Ostettiin veljelleni ja hänen tyttöystävälle joululahjaksi lahjakortti Gaijiniin ja siipeilimme heidän mukana syömään maaliskuun alussa. Farangissa testailimme eri annoksia a la carte -listalta, mutta Gaijinissa päätimme kokeilla maistelumenua. 

Olen itse melko nirso ruokailija hiukankin erikoisempien ruokalajien kohdalla, vaikkakin muutaman vuoden takainen kolmen kuukauden Aasian matka hälvensi hieman epäluuloja. Hyvin kuitenkin upposi simpukat ja ankeriaat ja maksat, kun on taitavasti kokattu. Maistelumenu oli kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus, joskin hiukan meitä huvitti kun hienojen ainesosien joukosta maukkaimmiksi osoittautuivat lopulta possuruuat. 

Seuraavaksi testiin pääsenee Boulevard Social, joskin nyt kun vauhtiin on päästy, täytyy varmasti käydä uusi Brondakin testaamassa. Kahden ravintolan jälkeen Farang piti molempien listoilla kärkipaikkaa. 


-----

Some photos of our tasting menu in restaurant Gaijin in Helsinki last month.

4 kommenttia:

 1. Onpas kyllä ollut hienoja ruokia! Oo kans kuullut kehuja ravintolasta! Oli varmasti hieno kokemus!

  Mukavaa loppupäivää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! En todellakaan ole mikään fine dining -ruokailija, mutta välillä on kiva panostaa:) Mukavaa päivää myös!

   Poista
 2. Nam! Ihana katsoa näitä kuvia ja vielä ihanampaa on se, että pääsen itsekin nauttimaan pian näistä herkuista. Tai ei nyt aivan just näistä - me varattiin pöytä Farangiin parin viikon päähän. Täydellistä on myös se, että se sijoittuu sinun listalla kärkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, toivottavasti tykkäätte! Kaakkois-Aasian maut on niin omaan mieleen ainakin:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)