torstai 3. huhtikuuta 2014

Marimekon ystävämyynti


 

Kolme tuntia ja liikaa euroja siihen meni. Huhhuh. Ja kun Herttoniemen outletin hulina ei riittänyt, piti vielä suunnata Tammiston Marimekon Vintti-outletiin. Onneksi i-h-a-n kaikki ei kuitenkaan ole itselle. Saa nähdä mitä kankaista saa aikaiseksi. Ainakin pari pöytäliinaa, mutta lisäksi suunnitelmissa mahdollisesti kesähametta ja tyynynpäällisiä.

Ps. Terkkuja Marimekolle, että Vellamo-kuosia kaivataan metrikangastuotantoon. Ei mulla muuta. Moikka!

-----

I might have got a bit carried away at the Marimekko sale today. We'll see what I'll make out of the fabrics, at least a couple of tablecloths and maybe also some pillowcases and even a skirt for the summer.

10 kommenttia:

 1. Voi Vellamo sentään, täältä ihan samat terkut Marimekolle! Niin mahtava kuosi :) Ja ompelusuunnitelmatkin siellä kuulostaa kivoilta, kesämekkoa olen itsellekin ajatellut - saapi nähdä koska uskallan haastaa itseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pää on aina täynnä ideoita, mutta tuo toteutuspuoli hieman laahaa perässä..:) En todellakaan ole mikään maailman näppärin ompelija, joten saa nähdä millainen hamonen syntyy. Onneksi ostin kangasta vähän yli tarpeen jos ei heti kerrasta onnistu;)

   Poista
 2. Tuollaiseen tilausuuteen, kun pääsisi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on menoa sillon kyllä:) Mutta mikäli ei Marimekkoa löydy lähikulmilta, niin netissähän on ystävämyynnit myös! Tosin kangasvalikoima tietysti on suppeampi, mutta kyllä sieltäkin näytti ihan kivasti löytyvän.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hieman intouduin, mutta turhilta heräteostoilta onneksi vältyin:)

   Poista
 4. Voi, mulla meni ihan liikaa euroja ysmyillä! Kankaat olivat vastustamattomia kun lähti niin "halvalla". Rahi saikin jo keväisemmän asun ylleen :). Ja Vellamoa minäkin havittelen kangaspuolelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä olisi kyllä tarttunut vaikka mitä kankaita mukaan! Verhoilukankaat jäi hieman vielä kaivelemaan, kun ei niitä ostanut.

   Poista
 5. Mä skippasin nuo ystikset, onneksi. Nimittäin läheltä piti etten minäkin ratkennut kankaisiin - ne on minun paheeni, ja tykkään ommella keittiöön uusia kappoja.. välillä tuntuu että liiankin usein. mutta tuolla oli kyllä hyvään hintaan, nykyään kankaat tosi kalliita!
  Hyviä löytöjä sulla, ja kiva blogikin. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa oli vaan otettava itseään niskasta kiinni ettei aivan lähtenyt lapasesta.. Kiva kun jäit seurailemaan, tervetuloa!:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)