sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Macarons


Pidän kovasti leipomisesta, mutta leivon silti suhteellisen harvoin, lähinnä ehkä siksi ettei sitten kaksin mussutettaisi niin kovasti herkkuja. Macaron-leivoksia aina ihailen kauppojen ja leipomoiden hyllyillä. Ne näyttävät niin suunnattoman söpöiltä kaikissa eri väreissä! En ole niitä kuitenkaan koskaan uskaltanut kokeilla, koska netti on täynnä kauhukertomuksia siitä kuinka ne aina epäonnistuvat. Tällä viikolla päätin kuitenkin rohkaistua ja voi että sitä iloa kun onnistuinkin ensikertalaiseksi yllättävän hyvin, vaikka itse sanonkin. Ohjeen otin Kinuskikissalta

Ensi kerralla täytyy vaan muistaa tehdä hieman pienempiä, nyt näistä tuli aika leivoskokoisia. Macaronsit pääsivät pakkaseen odottelemaan ensi viikon juhlia. Alla oleva kuva antanee hieman osviittaa siitä mitä hömpötystä ollaan kaverille suunnittelemassa;)

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Tämä yövuorokoomalainen lähtee nyt nukkumaan.


-----

I baked macarons for the first time and they turned out to be quite good actually. The photo below may give a little hint of the party we're planning for next week.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttävät!! Itse en varmasti osaisi noita tehdä, mutta onneksi niitä kaupastakin saa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät edes oikeasti olleet mitenkään erityisen vaikeita! Tai sitten oli vain aloittelijan tuuria;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos:) kolme takana, neljä edessä. Huh!

   Poista
 3. Oi kun näyttävät hyviltä! Tykkään hurjasti leipomisesta, mutta tuppaan aina tekemään niitä varmoja juttuja, mutta näitä tekisi mieli kokeilla vaikka niiden tekoa niin pelotellaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Onnistuivat todella hyvin ensikertalaiseltakin, en tosin tiedä oliko vain aloittelijan tuuria;)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)