keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Varma kevään merkkiNimittäin se kun saa talven jälkeen jälleen vetäistä kevättossut jalkaan ja viipottaa pitkin kuivia katuja. Vagabondit on Tomsien ohella luottoystäviä, eivät petä koskaan. Nyt pitäisi enää jaksaa huoltaa talvikengät ja pakata ne jälleen kaapin perälle odottamaan ensi syksyä.

Malli: Vagabond Brenta

-----

I'm ready to welcome spring with my new pair of leather sneakers.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Bongasin nää jo joskus alkuvuodesta Vagabondin sivuilta ja heti säntäsin kauppaan kun tulivat myyntiin. Kivat on!

   Poista
 2. Vagabondin tennarit ovat täälläkin kovassa huudossa. Koko talven oikeastaan kuljinkin Vagabondeissa - maihareissa tosin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin mahtavaa kun löytää omalle lestille sopivat kengät. Ensin aina etsin kenkiä Vagabondin mallistosta, koska niiden kanssa ainakin tietää ettei tarvitse pelätä hiertymiä.

   Poista
 3. Muistan jo lapsuudesta, miten ihanaa oli , kun sai laittaa pikkukengat tai tossut jalkaan, kun lähti liikenteeseen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lapsena oli niin ihanaa kun sai ensimmäistä kertaa keväällä tömistellä pihalle tarralenkkareissa. Samat tuntuu ilonaiheet olevan edelleen;)

   Poista
 4. Vitsi kun hyvännäköiset kenkulit :)

  VastaaPoista
 5. Oioioi ja vielä kerran oioioi! Vagabondin kengät ovat aivan tajuttoman hyviä, joka kesä tulee ostettua vähintään yhdet ballerinat ja tennareitakin olen jo jonkin aikaa himoinnut. Näin hyvännäköistä popoa en ole hetkeen nähnytkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on kyllä tullut yhdet suosikkikengät! Lomareissulla tosin saivat jotain likaa kylkeensä, mikä pitäisi nyt jollain konstilla saada jynssättyä irti.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)