keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Varma kevään merkki



Nimittäin se kun saa talven jälkeen jälleen vetäistä kevättossut jalkaan ja viipottaa pitkin kuivia katuja. Vagabondit on Tomsien ohella luottoystäviä, eivät petä koskaan. Nyt pitäisi enää jaksaa huoltaa talvikengät ja pakata ne jälleen kaapin perälle odottamaan ensi syksyä.

Malli: Vagabond Brenta

-----

I'm ready to welcome spring with my new pair of leather sneakers.

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Bongasin nää jo joskus alkuvuodesta Vagabondin sivuilta ja heti säntäsin kauppaan kun tulivat myyntiin. Kivat on!

      Poista
  2. Vagabondin tennarit ovat täälläkin kovassa huudossa. Koko talven oikeastaan kuljinkin Vagabondeissa - maihareissa tosin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin mahtavaa kun löytää omalle lestille sopivat kengät. Ensin aina etsin kenkiä Vagabondin mallistosta, koska niiden kanssa ainakin tietää ettei tarvitse pelätä hiertymiä.

      Poista
  3. Muistan jo lapsuudesta, miten ihanaa oli , kun sai laittaa pikkukengat tai tossut jalkaan, kun lähti liikenteeseen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lapsena oli niin ihanaa kun sai ensimmäistä kertaa keväällä tömistellä pihalle tarralenkkareissa. Samat tuntuu ilonaiheet olevan edelleen;)

      Poista
  4. Vitsi kun hyvännäköiset kenkulit :)

    VastaaPoista
  5. Näistä on kyllä tullut yhdet suosikkikengät! Lomareissulla tosin saivat jotain likaa kylkeensä, mikä pitäisi nyt jollain konstilla saada jynssättyä irti.

    VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)