keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Olohuoneen ruokailutilaMuutamia kuvia täältä meidän ruokasalin puolelta..;) Meillä on siis keittiössä Artekin pyöreä 90A -pöytä ja olohuoneen puolella vielä toinen ruokapöytä, jonka saa tarvittaessa myös vedettyä pitkäksi. Tällöin pöydän ääreen mahtuu hyvin istumaan ja ruokailemaan kahdeksan henkilöä. Ruokapöydän tuoleiksi ostellaan hiljalleen noita Eamesin dsr-tuoleja, joista ensimmäinen kotiutui viime vuonna Saksasta. Pöydän takana lymyilevä tuoli on Artekin 69 ja kuuluu keittiön pöytäryhmään. Kaksi samanlaista pinnatuolia kotiutui meille mökiltä (kuulemma vain lainaan, mutta katsotaan nyt(:).

Kesällä remontin yhteydessä purimme olohuoneen ja eteisen väliltä vanhan kaapiston ja tilalle nousi uusi kaappi, joka on tilankäytöltään huomattavasti parempi. Halusimme maksimoida säilytystilan ja eteisen kaapin toiselle puolen laitettiin myös liukuovikaappi, joka on siis olohuoneen puolella ruokapöydän takana. Sekä eteisen että olohuoneen kaappi tilattiin Domukselta yhdessä keittiön kanssa. Olohuoneen puoleinen kaappi on vain 40 cm syvä, koska emme halunneet, että se kahmaisee liikaa tilaa olohuoneesta. Kaappiin saa helposti jemmaan kirjat ja sähkötarvikkeita sekä juomia ja harvemmin käytössä olevia astioita.

-----

Pictures of our dining table in the living room.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että vähän liiankin simppeliä, mutta tällä hetkellä hyvä näin:)

   Poista
 2. Oi, kunpa meilläkin olisi noin selkeää. Kaunis tuo puinen Aalto-tarjotin/leikkuulauta, sitä olen käynyt FDS:n sivuilla kuolaamassa muutamaan otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin tarttui joskus mukaan laivalta kun sai aivan pilkkahinnalla. Ajattelin silloin, että voi joskus vaikka antaa lahjaksi, mutta niin vain jäi omaan käyttöön(:

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)