keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tintti // Kalevala koruEn ole kodin sisustukseen liittyviä tuotteita lukuun ottamatta kovinkaan kova shoppailija, mutta kun kuulin että Kalevala Koru otti uustuotantoon 80-luvulla viimeksi tuotannossa olleen Tintti-korun, olin aivan innoissani. Hopeinen tintti valkoisella tai keltaisella pallolla olisi haaveissa. Valkoinen olisi tietysti ajattomampi vaihtoehto, mutta luulenpa, että saattaisin silti kallistua keltaisen puoleen. Tintti on jotenkin yksinkertaisuudessaan niin symppis! Muistelisin, että äidillä on myös ollut Tintti-koru aikanaan käytössä, koska niin tutulta se näyttää. 

Riipuksia on saatavilla kahdessa eri koossa ja viidessä eri värissä. Pallot maalataan käsityönä, joten sävyt saattavat hieman vaihdella.


Kuvat: Kalevala Koru
-----

These Tintti necklaces from Kaleva Koru are super cute!

8 kommenttia:

 1. Eikä, tuleeko näitä oikeasti! Koska? Vai onko jo? Tuo keltainen olisi täydellisin synttärilahja! Mahtava postaus, jäämpä kuulolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen on kyllä omakin lemppari, aivan ihana! Ovat tulleet helmikuussa takaisin myyntiin ja ovat valikoimissa vain rajoitetun ajan. Pitänee kiirehtiä, ettei jää ilman:)

   Poista
 2. Apua onko nämä ihanuudet tulleet takaisin!!! Tuollainen hopeinen valkoisessa pallolla olisi aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se vahvasti siltä näyttäisi, että näin on päässyt käymään:) Keltainen ja valkoinen on molemmat niin ihania, että melkein pitäisi molemmatkin saada.

   Poista
 3. Voi minulla oli tällainen pronssinen liilalla maalauksella lapsena. Pitääpä etsiä se :)

  VastaaPoista
 4. Oih! Tuo hopeinen valkoisella pallolla olisi aivan täydellinen :) Jumiudun aina käyttämään samoja kaulakoruja ja tuo olisi piristävä vaihtoehto niille jo pitkään käytössä olleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä aivan upea, ehkä tyylikkäin kaikista värivaihtoehdoista!

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)