perjantai 28. helmikuuta 2014

Puuroa, kiitos
Kyllä nyt on varmasti äiti ylpeä. Lähes kolmekymmentä vuotta siinä meni, mutta vihdoin alkaa puuro maistua, ja vielä vapaaehtoisesti. Voisin sanoa, että olen jäänyt oikein koukkuun, viikon verran olen joka päivä syönyt aamupuuron (tai noh, iltapäiväpuuron yövuoroista johtuen). Pakkasesta vadelmia päälle ja on namia! Marjabuusti tuleekin tarpeen, koska tämä viikko on mennyt aika kovassa flunssassa. Jos huomenna kunto antaa myöden, pitäisi lähteä illalla Lahteen viettämään perinteistä Salpausselän kisailtaa.

Oi että, ei malttaisi odottaa, että saa taas pian tuoreita marjoja!

-----

Surprisingly I find myself addicted to porridge after years of persuasion from my parents.


6 kommenttia:

 1. No kyllä tuollaiselta kattaukselta puuro maistuisi meikeläisellekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös lapsillekin aina laiteta mieluinen lautanen ja muki jne, että ruoka maistuisi paremmin. Tuntuu toimivan ihan yhtä hyvin aikuisiällä;)

   Poista
 2. Ihania kuvia!!! Tuoreiden marjojen kanssa puuro kyllä maistuu niin hyvältä, sillä välin täälläkin turvaudutaan pakastemarjoihin. Ihanaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei kyllä tuoreita marjoja voita, mutta onneksi on kesällä raaskinut hieman pakastaa marjoja talvenkin varalle:)

   Poista
 3. Meillä kanssa harrastetaan tuota puuroilua lähes päivittäin. Ihanat ovat kyllä nuo kuvat ja tuo leikkuulauta on tosi kaunis, onkos se nyt Marimekon vain minkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuro on kyllä hyvää, varsinkin juuri marjojen kanssa!
   Juu leikkuulauta on Marimekon, kuosin nimi on Metropoli.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)