maanantai 7. heinäkuuta 2014

Suosikki kesäsalaatti


Meillä on elelty niin kesälomahurmoksessa, ettei tietokoneella ole tullut edes käytyä kahteen viikkoon. M palasi tänään töihin, itse saan onneksi lomailla vielä huomisen. Lomalla on tullut nähtyä ja tehtyä kaikenlaista, niistä varmaan myöhemmin sitten lisää. Ilmat eivät ehkä täysin suosineet, mutta loma on ainakin tehnyt tehtävänsä ja työkuvioista on tullut irtauduttua aivan täysin. Myös kotiin on tullut hieman kesäisempää väriä, jotenkin on taas enemmän alkanut muutenkin kaivata värejä kodin mustavalkoisen kauden jälkeen.

Lomalla on tullut syötyä mitä sattuu ja miten sattuu, mutta nyt ajateltiin kääntää ruokailua jälleen edes hitusen terveellisempään suuntaan. Tämä salaatti kuuluu kyllä omiin kesälemppareihin. Salaatissa on sopivasti mansikoiden ja meloonin tuomaa makeutta sekä halloumin tuomaa suolaisuutta. Niin hyvää! Kokoonpano aina hieman vaihtelee, mutta tällä kertaa salaatissa oli siis jäävuorisalaattia, kevätsipulia, mansikoita, cantaloupe-melonia, pekaanipähkinöitä, halloumia sekä kanaa ja päällä hieman balsamicoa.

-----

I've been enjoying my summer holiday for the past few weeks and haven't really sat at the computer at all. But I just wanted to come and share my favourite summer salad, it's so delicious!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)