torstai 17. heinäkuuta 2014

Älkää unohtako toisianneLauantaina olisi tiedossa serkun häät. Lahjaksi toivottiin rahaa. Tämä taitaa nykyään olla aika yleinen toive, koska kaikkea tavaraa on ihmisillä enemmän kuin tarpeeksi. Mielelläni annan lahjaksi jotain toivottua, mutta jotenkin se tilille rahan siirtäminen tuntuu niin tylsältä, haluan antaa jotain konkreettista ja mieluummin jotain mitä on saanut itse näpertää. Siitä syystä lasipurkki täyttyi erilaisista viiden euron seteleistä taitelluista sydänorigameista. Väriksi mukaan heitettiin vielä muutamia Lindtin konvehteja. Purkin ympärille pyöräytin vielä kangasrusetin.


Kortissa mentiin helpoimman kautta. Kuultopaperista taiteltu sydänorigami on vain teipattu kiinni korttippohjaan. Aikas kiva siitä tuli kumminkin.

Joka kerta tuntuu olevan yhtä paljon vaikeuksia keksiä teksti hääkorttiin. Kuinka sitä paria kuuluu onnitella, mitä toivotetaan? Tällä kertaa en alkanut sen kummemmin miettiä toivotuksia vaan lainasin korttiin osan Samuli Putron Älkää unohtako toisianne -kappaleesta. Kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran, ajattelin heti että tuo kohta voisi sopia hääkorttiin, joten pitihän sitä käyttää.


Kun arki on taipuva itseään toistamaan, keksikää poikkeuksia
Yhdessä hetkessä lausuttu kiitos voi kaikua kuukausia
Kun olette hauraita, olette vahvoja, kallion kaltaisia
Luottakaa itsenne elämän kyytiin ja nauttikaa matkasta

Älkää unohtako toisianne


// R

-----

We're going to a summer wedding this Saturday and we're giving money for present as the couple wished. Only just I didn't want to transfer the money straight to their account but folded heart shaped origamis out of five euro notes and put them in a glass jar together with Lindt chocolates.

8 kommenttia:

 1. Ompas kiva idea ja huomattavasti persoonallisempi kuin tilille laitettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen jostain blogista lukenut idean setelien taittelemisesta origameiksi ja nyt pääsin vihdoin toteuttamaan. Jotenkin se rahan tilille laittaminen ei vaan itseltä luonnistu:)

   Poista
 2. Hieno lahjatoiveen toteutus. Kaunis värssykin löytyi, joutuu varmaan joskus lainaamaan tätä sinulta tai siis Samulilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tekstipätkä jotenkin jäi heti ensikuulemalta mieleen. Itsellä ei tuo runoilu oikein ole verissä, mutta onneksi muut osaa.

   Poista
 3. Olen ollut häissä jossa joku oli tuonut lahjaksi sellaisen metalisen ison lehden joka laitetaan seinälle...pyykkipojilla oli kiinnitetty lehteen 5 euron seteleitä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on niin mahdottoman luovia! Onneksi netin syövereistä löytyy hyviä ideoita lainattavaksi:)

   Poista
 4. Löysinpäs IG:n kautta tänne :)

  Meillä suvussa on jo pitkään ollu perinne, että ylioppilaalle annetaan "rahapuu" eli koivunoksa johon on klemmareilla laitettu seteleitä ja teipillä kolikoita.. Oli kiva lahja saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit:) Ihania tuollaiset perinteet! Annettiin myös yksissä häissä lahjaksi koristeoksa, mihin oltiin metallilangalle kiinnitetty setelirullia. Lisäksi laitettiin vielä kaverin äidin tekemiä punaisia massasydämiä.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)