keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappuvalmisteluja



Täällä on vappuvalmistelut täysillä käynnissä. Eilen tein jälleen cake popseja tai oikeammin cookie popseja, sillä kakun sijaan käytin näissä minttudominoita. Tikkaritikkuina käytin jälleen raitapillejä, sopivat mainiosti vappuun. 

Saaristolaisleivät paistuvat juuri uunissa ja niille valmistui äsken sitruunainen lohitahna. Perunasalaatin sipulit ovat olleet yön yli marinoitumassa jääkaapissa (olen ollut jo muutaman vuoden aivan koukuttunut tuohon majoneesittomaan perunasalaattiin) ja vaahtokarkkibrowniet ovat vetäytymässä. Vielä pitäisi vihersalaatti pyöräyttää ja sitten ollaankin grillausta vaille valmiita. 

Illalla saapuu muutamia ystäviä kylään, grillaillaan ja avataan pullo kuohuvaa. Iloista vappua kaikille!

-----

Getting ready for the 1st of May. Tonight we're spending time with some friends grilling and eating.

1 kommentti:

  1. Cakepopseihin löytyy netistä kasapäin ohjeita, jos oikein kunnolla innostuu niin Bakerellan sivuilta löytyy mitä mielikuvituksellisimpia viritelmiä ( http://www.bakerella.com/pops-bites/cake-pops/ ) :) Näissä cookie popseissa oli siis kakun sijasta keksejä. Eli murskattuihin kekseihin vain sekoittaa tuorejuustoa ja antaa taikinan hetken jähmettyä jääkaapissa. Sitten siitä saa helposti pyöriteltyä palloja ja pyöriteltyä suklaassa.

    Saaristolaisleivän kanssa olen hieman oikonut kun löysin muutama kuukausi sitten jauhohyllystä Tuoppi mallasmestarin saaristolaisleipä -paketin. Tarvitsee lisätä vain vesi ja tulee niin herkkua!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)