tiistai 28. tammikuuta 2014

Tintå / Turku


Viikonloppuna käytiin pikavisiitillä Turussa. Niin pikaisella, että vaikka auto parkeerattiin Sisustuksen Koodi -liikkeen eteen, en edes ehtinyt siellä pyörähtämään. Ehdittiin ainoastaan käydä syömässä überhyvää pizzaa Tintåssa (okei, suklaakakkua myös). Joskus Turussa asuessa on tullut Tintån terassilla käytyä, mutta jotenkin on jäänyt huomiotta kuinka sympaattisen suloinen ravintola on sisältä. Ja se pizza.. suosittelen! Maistettiin lohipizzaa sekä päärynä-pekonipizzaa ja molemmat katosivat kyllä viimeistä murua myöten.

Niin ja sitten se syy Länsi-Suomen vierailulle. Käytiin tutustumassa ihaniin koiruuksiin ja nyt odotellaan sormet ja varpaat ristissä josko kevääksi suunniteltu pentue onnistuu ja meillekin sieltä yksi karvatassu saapuisi. Jänskättää.

-----

Real quick visit to Turku and delicious pizza at restaurant Tintå. From Turku we headed to a kennel to meet the owner and her dogs. If the planned litter succeeds, we may have a puppy this summer.

2 kommenttia:

  1. Tinyå kuuluu niin minun suosikkeihin ja ne pitsat!!! Nam! Ne on niin hyviä! Toivottavasti pentue onnistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tintån pizzat on kyllä aivan superhyviä! Turussa tuntuu muutenkin olevan paljon tosi hyviä ja symppiksiä ravintoloita. Ja pentueuutisista en varmasti pysty olla hihkumatta täälläkin jos kaikki vain menee suunnitelmien mukaan:)

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)