keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Olohuoneen verhopohdintaaMeillä on olohuoneessa ollut talven ajan Marimekon Kuusikossa-kankaasta tehdyt verhot. Ihan vielä en ole niitä siirtämässä sivuun, mutta jossain vaiheessa verhot pääsevät kuitenkin pesukoneen kautta vaatekaappiin odottamaan ensi joulua. Mietinnässä onkin jo toiset verhot kesäksi. Olen katsellut kankaita myös muiden valmistajien mallistoista, mutta todennäköisesti päädyn kuitenkin Marimekkoon.


   
Isot kivet / Maija Isola   
Kaivo / Maija Isola

Olen aina pitänyt kovasti sekä Kaivo- että Kivet-kuosista ja kummatkin kelpuuttaisin mielelläni verhoiksi, mutta mustavalkoisten Kuusikossa-verhojen jälkeen kaipaisin ehkä ennemmin joko kokonaan vaalemapaa sävyä tai hieman värikkyyttä. Mietinnässä on Iso satakieli- ja Pippurikerä-kankaat. Pippurikerä tosin valkoisena, ei harmaana kuten kuvassa.
 
 
Iso satakieli / Maija Louekari
Pippurikerä / Annika Rimala 

Ihastelin Maija Louekarin suunnittelemaa, Marimekon kevään uutuuksista löytyvää Matka Paratiisin -kangasta jo syksyllä, kun kävin ystäväni kanssa Marimekon tehdaskierroksella. Tästä kankaasta tulisi kyllä aivan liian päällekäyvät verhot meidän olohuoneeseen, mutta sohvatyynyinä toimisi mainiosti!

Matka paratiisiin / Maija Louekari

Kuvat: Marimekko

-----

I'm going to buy new curtains for our living room this spring, I just need to make up my mind on the fabric. The last pattern, this spring's novelty Matka paratiisiin, would be too dominating in our living room as curtains but that would make nice cushions anyways.

2 kommenttia:

  1. Mä pohdin aikoinaan tuota "Isot kivet" kangasta, mutta päädyinkin mustapohjaiseen "kivet" versioon. Se on meillä olkkarissa yhdessä jonkun tuntemattoman Vallilan kanssa (vitivalkoinen kangas, iso "pajunkissa" kuvio hopeaprintillä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän olkkari on jotenkin niin pimeä, kun ikkuna ei kovinkaan suuri ole, että en jotenkin uskalla sinne mustapohjaista kangasta hankkia ettei syö loppuakin valoa. Mustapohjaista kivet-kangasta olen kyllä katsellut monta kertaa sohvatyynyt mielessä.

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)