keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Bloggauspaikka

Viivi Valkoinen soihtu -blogista heitti haasteella, missä tarkoituksena on esitellä oma bloggauspaikka. Tässä siis meidän työpiste, missä useimmiten kirjoittelen.

Kirjahyllyn / työpisteen virkaa toimittaa String system -hylly, mihin olen ollut aivan todella tyytyväinen! (Pikku vinkkinä, että Finnish design shopissa on tällä hetkellä kaikki string systemin osat alennuksessa, itelläkin tekisi mieli kaappimodulia.) Pidän hyllystä, koska se on ihanan ilmava ja se muuntautuu hyvin eri tiloihin. Tulevaisuudessa se tulee todennäköisesti kasvamaan isommaksi kirjahyllyksi.

Työtuolina on Hayn About A Chair -tuoli, minkä hankin pitkän haaveilun jälkeen Stockmannin alesta vuosi sitten. Eikä ole tarvinnut katua. Kaunis ja erittäin mukava istua.

Valaisimena on Design House Stockholmin Block-valaisin, joita meiltä löytyy kaksi kappaletta; toinen tästä työpöydältä ja toinen eteisen lipaston päältä. Hiirimattona on Marimekon Matkoilla-alusta ja paperit ja pikkutavarat saa piilotettua Varpusen säkkiin sekä Ikean purkkeihin. Kalenterina on joulupukilta tullut Cities-pöytäkalenteri, mikä on kyllä aika petollinen kroonisesta kaukokaipuusta kärsivälle. Tällä hetkellä hyllyn reunalla naureskelee aina yhtä iloinen viime kesän Kööpenhaminan matkalta kotiutunut Kay Bojesenin apina.

Ikkunassa roikkuu edellen Marimekon Kuusikossa-verhot, jotka hankin jouluverhoiksi. Aiemmin jo pähkäilin verhovalinnan kanssa ja ajattelin hankkia vaihteeksi hieman väriä, mutta luulenpa lopulta päätyväni saman firman mustavalkoiseen Isot kivet -kuosiin. Se on ainakin varma valinta.
  
Haastan mukaan seuraavat blogit-----

A blog challenge to introduce your bloggin space. This is our little working space in the back corner of the living room.

8 kommenttia:

 1. Vähän kesti mutta, nyt on vastattu! Tää sun työpiste on todellinen unelma. Upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyykin käydä kurkkaamassa millaisessa ympäristössä siellä kirjoitellaan:)

   Poista
 2. Onpas sulla vain kaunis bloggauspaikka! Ei ihme että Petra sitä kehui :) haaveilen meillekin String pocketin hyllystä, pitääkin tutustua noihin muihinkin tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itse olen ainakin edelleen niin tykästynyt noihin String-tuotteisiin, vaikka niitä tuntuukin olevan joka paikka pullollaan. En voi kuin suositella;)

   Poista
 3. Ihana bloggauspaikka!!! Täynnä superkivoja yksityiskohtia! Apina on niiiin söpis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Apina on kyllä niin mahtava hyväntuulenkaveri. Pitkään siitä haaveilin ja aikanaan päätin, että kun vain Köpikseen pääsen, niin sieltä se kyllä matkaa mukana kotiin:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No mutta kiitos:) Vielä kun olisi ihanat työajat, niin pääsisi useammin ottamaan kuvia päivänvalon aikaan..:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)