keskiviikko 8. tammikuuta 2014

TimanttiTeippikuusi sai lähteä seinältä ja tilalle tuli viime viikolla timantti jos toinenkin. En oikeastaan edes suunnitellut, mitä sitä pitäisi tehdä, mutta perjantaina YleX:n Parasta ennen -ohjelmaa ja Matti Airaksisen "timanttista jyystöä" kuunnellessani tämä vain ilmestyi seinälle. Käytin kaikki kuusessa olleet teipit uudelleen ja lisäksi tarvitsi vain muutamia pätkiä uutta teippiä. Timantit koristakoon seinää niin kauan kunnes keksin mitä tuolle kulmaukselle teen, se tuntuu jatkuvasti olevan täynnä tavaraa ja vailla käyttötarkoitusta. Lankakorikin siellä odottelee, että joku reipas irmeli neuloisi loppuun kaikki keskeneräiset tumput. Syytän saamattomuudesta talvea, lumi ja pakkanen saattaisi hieman insipoida enemmän tumppujen neulontaan kuin jatkuva räntäsade.

-----

I just can't figure what to do with the back corner of our living room. It always seems to be full of random stuff and without any proper function. I took down the taped tree last week and replaced it with these taped diamonds on the wall.

9 kommenttia:

 1. Kivan näköiset on :) Mistä olet ostanut tuota teippiä? Tuo on vissiin jotain leveämpää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kivat tuli näillä kuvislahjoilla vaikkei yhtään edes mittaillut ennakkoon:) teippi on teippitarhasta, ihan "peruslevyistä", mattapintaista masking teippiä. Se oli sellaisessa paketissa missä on valkoinen ja musta samassa. Tosi näppärää kyllä kun pysyy hyvin, mutta on superhelppo myös irrottaa eikä jätä mitään ikävää liimatahraa:)

   Poista
 2. Ihanat timantit!!! Tuollaiset olisi kivat omallakin seinällä:)! Blogissani on sinulle haaste:

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/01/haaste-missa-blogijutut-syntyvat.html

  VastaaPoista
 3. Kivat timantit ja ihanan näköistä muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ihan kivasti saa kyllä uutta ilmettä seinälle hyvin pienellä vaivalla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään kovasti:) Tuo washi-teippi on kyllä niin näppärä apu pieniin muutoksiin!

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)