tiistai 8. lokakuuta 2013

Vapaapäivä


 

Huh. Nyt on kahdeksan päivän työputki takana ja saa viettää muutaman vapaapäivän. Viime viikolla ei töiden lisäksi paljoa ehtinyt, mutta piipahdin kuitenkin nopsaan Jumbossa ja sieltä tarttui Marimekon alesta mukaan söpö pallomekko/-tunika pukinkonttiin ja Suomalaisen kirjakaupan alesta nappasin Marimekko kuvioissa -kirjan. Kirjassa on esitelty Marimekon suunnittelijoita sekä kuvioiden matkaa paperilta valmiiksi kankaaksi ja tuotteeksi.

Mutta nyt pakkaan lukematta jääneet lehdet laukkuun ja matkaan Lahteen tupareihin. Se on juhlittava sillon kun vapaata on. Lehtiä kertyy kyllä enemmän kuin tarpeeksi ja lehtiteline on ollut hankintalistalla jo useamman kuukauden. Olemme odotelleet koska Artekin Kanto-lehtiteline tulee aleen ja huomenna sellaisen saisi Hulluilta päiviltä. Toivottavasti eivät lopu kesken, että pääsisimme vihdoin eroon paperipussikasoista.

-----

Bought this cute Marimekko dress on sale for a christmas present and for myself, also on sale, this Marimekko book that introduces som Marimekko designers and designs. Now I'm off to Lahti to a house-warming party. I'll have good time to read some magazines on the train.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)