tiistai 22. lokakuuta 2013

Kurkistus makuuhuoneeseen

Makuuhuone on oikeastaan ollut aika lailla valmiina jo pidemmän aikaa, mutta siitä ei ole silti pahemmin  kuvia näkynyt. Ensimmäisessä kuvassa on näkymä olohuoneen suunnasta. Hankimme vaatekaapit ja liukuovet Ikeasta. Kolmessa ovessa on valkoinen Färvik-maitolasi ja yhdessä ovessa peililasi. Emme halunneet, että peili näkyy suoraan olohuoneesta katsoessa, emmekä toisaalta että se on sängyn päässäkään, joten peili sijoittui tuohon toiseen oveen vasemmalta. Makuuhuoneessa ei ennestään ollut mitään vaatekaappeja, ainoastaan erillinen pieni vaatehuone ja halusimme ehdottomasti lisää säilytystilaa.

Lattia on makuuhuoneessa tummempi kuin muualla asunnossa, koska siellä oli laminaatti niin hyvässä kunnossa, ettemme halunneet vaihtaa sitä muun lattiaremontin yhteydessä. Makuuhuoneessa ei oikeastaan mitään vaatekaappien, sängyn, lipaston ja yöpöydän lisäksi olekaan ja se kaipaisi ehdottomasti jotain väriä. Ja kenties myös hyllyä sängyn päätyyn. Vihreiden verhojen tilalle vaihdoin Ikean raidalliset verhot, jotka kaipaavat kyllä vielä hieman huolittelua. Olen miettinyt Marimekon Kulkue-kankaasta tehtävää taulua, mutta saapi nähdä mihin päädytään, M kun ei kovasti tuota tauluideaa tukenut. Mutta yleensä se mieli muuttuu kun saa hetken sulatella ;)

-----

Some photos from our bedroom. Wardrobes are from Ikea. The room needs some colour still and I've been thinking about to hang some colourful Marimekko fabric on the wall.

4 kommenttia:

 1. Mä kannatan Marimekko- taulua :)
  Ja sehän on superiisi sit nitoa uuteen uskoon, jos kangas alkaa kyllästyttää.

  Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kangas on ollut omassa ideakirjastossa jo useamman vuoden, toisi kivasti väriä. Saa nähdä miten täällä ajatukselle lämmetään vai hiipiikö taulu vain salakavalasti sisään:)

   Poista
  2. Hiipimistaktiikka on hyvä :D

   Kannattaa muuten katsoa (koosta ja ostopaikasta riippuen) tuleeko edukkaammaksi ostaa canvaspohja ja nitoa siihen, vai kiilapuukehykset. Jään odottelemaan lopputulosta ;)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Pitää vielä tutustua hieman lähemmin siihen Kulkue-kankaaseenkin kun se myydään raporteittain, että meneekö kuinka reunasta reunaan kuvio jos yrittää puukehyksen ympärille virittää. En yhtään muista paljonko siinä on väliä kuvioiden välillä.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)