torstai 31. lokakuuta 2013

Robottiherra kuusikossa


Viikonloppuna mennään katsomaan M:n kummipoikaa ja lahjaksi 1-vuotiaalle viedään Ferm Livingin Mr Robot -tyyny. Itse pidin pienemmästä tyynystä enemmän, lähinnä värityksen vuoksi, mutta M valitsi sinisen. On kyllä komea kaveri.

Toissaviikolla kävin Marimekon tehtaalla Herttoniemessä Marimekon ja Divaani-lehden lukijaillassa. Pääsimme tehdaskierrokselle, missä näkyi myös joitain tulevan kevään uutuuksia (jei!) ja pääsimme kuulemaan Sami Ruotsalaisen mietteitä Marimekon Oiva-astiastosta ja erityisesti uusista Sääpäiväkirja-tuotteista. Tuolta reissulta tarttui mukaan myös Kuusikossa-kangasta, josta olin jo aiemmin suunnitellut tekeväni verhot olohuoneeseen. Viime viikonloppuna kävin kaverin luona ompelureissulla (kiitos vain koneen lainasta!) samalla kun vietimme perinteistä Halloween-iltaa perinteisen surkean kauhuleffan sekä maittavan pizzan äärellä.

Täällä (vihdoin) eteni vessaremontti myös viime viikonloppuna. Nyt kaikki seinät on saumattu ja vessassa on jo listat, kalusteet sekä toimiva vesipiste. Kynnyslistat myös löysivät paikoilleen. Vessa kaipaa vielä kattovaloa ja peiliä, sitten on sen osalta valmista. Mutta se sauna... kunhan nyt joulusaunaan pääsisi ;)

-----

We're taking the Ferm Living's Mr Robot pillow to a one-year-old for his birthday this weekend. A handsome fellow, I would say. I'm so happy about my new curtains I made out of the Marimekko's Kuusikossa fabric I bought a couple of weeks ago while I was visiting the Marimekko factory in Herttoniemi, Helsinki.

4 kommenttia:

 1. Kuusikko kuosi on kaunis! Kotiutunut eilen astiapyyhkeen, pari juttua jäi vielä mieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin voisin vielä ainakin astiapyyhkeen kotiuttaa. Täytyy vain yrittää hillitä itsensä ettei koti ole kohta yhtä kuusikkoa ;)

   Poista
 2. Onpa vallan ihana tuo Marimekon Kuusikko! Viime aikoina kaikki Marimekon uutuudet ovat menneet jotenkin aivan ohi vaikka monessa mediassa sitä seuraankin. Sellaisen astiapyyhkeen voisin kotiuttaa meillekin, niitä kun ei voi koskaan olla liikaa ;)

  Jättämäsi kommentin kautta tänne löysin ja heti jäin koukkuun! Kodistanne löytyy paljon sellaisia elementtejä mitkä itseäkin kovasti miellyttävät; tuo 50-luvun kaappi ja radio saivat heti iloisen hihkaisun osakseen (ihania molemmat!) ja kuolaamista saivat aikaiseksi tuo m-a-a-i-l-m-a-n ihanin HAYn tuoli sekä Artekin jakkara! Oijoi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jäit (: Nuo Kuusikossa-tuotteet olivat joulun sesonkituotteita, joten kannattaa kiiruusti pyyhe hankkia, mikäli sellaista mielii! Joitain sarjan tuotteita näin Marimekossa alennuksessakin (muistelisin että ainakin essuja ja patalappuja oli), kannattaa tarkistaa.
   Tuo meidän kaappi ja radio ovat kyllä kiva pari, molemmat on sukulaisilta perittyjä. Vastaavia putkiradioita on näkynyt kierrätyskeskuksissa todella paljon. Hayn tuolin hankin viime vuonna Stockan alesta, siellä on jo muutamana vuonna saanut helmikuun ajan nettikaupasta kodin tuotteista 20 prosentin alennuksen. Tänäkin vuonna varmasti jotain on hankittava, mikäli vastaava ale tulee..;)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)