torstai 10. lokakuuta 2013

Etsinnässä pöytäpuutarha


Meillä on yleensä aina tuoreita yrttejä kotona. Ne maustavat ruuan, mutta tuovat lisäksi myös ihanan tuoksun keittiöön. Yrtit saa jonkin aikaa pidettyä hengissä ihan vain kastelun avulla, mutta talvella ongelmaksi muodostuu myös valon vähyys. Chilikin lyheni ja reipastui pienen saksimisen jälkeen, mutta kaipaa silti lisävaloa. Erilaisia pöytäpuutarhoja ja kasvivaloja on nykyään onneksi aika runsaasti tarjolla, onko kellään näistä kokemusta?

Zengrow ja Indoorgarden ovat jo vanhempia tuttuja, Kekkilän vihervalo oli viime kevään uutuus. Fiskars KitchenGardeniin täytyy käydä tutustumassa, se on kompaktin kokoinen ja kivan näköinen. 


Kuvat ja tuotteet // Zengrow // Herbie Indoor Garden // Grow light // Kekkilä Vihervalo // Fiskars Kitchen Garden

-----

Looking for a good indoor grow light for my herbs to help them get through the upcoming long and dark winter.

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos tästä! Mulla on just etsinnässä pöytäpuutarha. Basilikat kuolee hetkessä, kun ei ole luonnonvaloa ja yrtit ovat kuitenkin jokapäiväisessä käytössä. Tarkoitus oli mennä käymään tuossa Zengrowssa, kun on vieressä... mutta toi Herbie ja Kekkilä miellyttävätkin ehkä enemmän mun silmää.

    VastaaPoista
  2. Zengrow taitaa olla se tunnetuin malli, onneksi nyt on tullut valinnanvaraa hieman enemmän. Enää pitäisi vain osata tehdä se valinta ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)