maanantai 23. syyskuuta 2013

Printtejä, printtejä


 
Ollaan vihdoin viimeisen viikon aikana saatu laitettua tauluja seinälle. Keittiön seinälle kiinnitettiin pingpongprintsin mustavalkoiset, Kalevala-henkiset herrat. Mahtavia kavereita. Olohuoneeseen, ruokapöydän päähän kiinnitettiin kesälomamatkalla ystävältä saatu kuva, jonka hän on kuvannut kouluprojektia varten lasinsiruista. Tammikuussa sanoin hänen portfoliota selaillessa, että kuvasta tulisi hyvä taulu ja sain sellaisen nyt myöhästyneenä syntymäpäivälahjana. Jaffa-juliste ei aivan päässyt seinälle asti vaan majailee ainakin toistaiseksi vielä olohuoneen kulmassa. Toinen Jaffa kyllä löysi tiensä jo seinälle asti tv-tason päälle, mutta siitä ehkä kuvaa kun taso on kuvattavammassa kunnossa. Viime viikolla sytytin myös syksyn ensimmäiset kynttilät! Ihanaa. Niitä kelpasi ihastella äidin ohjeella tehdyn mustikkapiirakan ääressä.

Yleiskuvaa asunnosta varmasti jossain vaiheessa myös vihdoin tulossa. Sauna vain on edelleen lauteita ja kiuasta vaille, kylpyhuoneessa on kalusteiden päällä edelleen suojakalvot (odottelevat saunan valmistumista), vessa saatiin viikonloppuna vasta laatoitettua ja sieltä puuttuu vielä kalusteet, jotka väliaikaisesti majailevat keittiössä. Eli kaikkialla edelleen keskeneräistä, mutta valmiimpaa kohden mennään koko ajan.

-----

Finally found the time to hang some prints and posters on the wall. The black and white posters are inspired by Kalevala, the national epic of Finland. The photo of pieces of broken glass was taken by a friend of mine as a part of her school project. The bottle poster is an old ad for a Finnish soft drink brand Jaffa.

2 kommenttia:

  1. Ihanat printit! Sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Olen kyllä aivan ihastunut noihin Kalevalan kavereihin!

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)