keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Cookie time

Eilen kävi kaksi ystävääni kylässä ja päätin oikein repäistä ja leipoa keksejä. Suklaahippukeksit eivät petä koskaan, eihän? Ja voi miten ihana on leipoa, kun on tarpeeksi laskutilaa! Viime kauppareissulla ostettiin meille myös taikasieni, jolla puhdistin aiemmin hankkimamme Artekin pöydän pintaa ja siitä lähti hetkessä kaikki "lyijykynäviivat". Pitää näyttää samaista sientä vielä tuolin jaloille, joissa on edelleen hieman kengistä tulleita jälkiä. Taikasieni on itselleni uusi tuttavuus, mutta tulee löytymään kaapista jatkossakin. Mahtava tuote.

Artekin 90A-pöytä ja 69-tuolit saatiin huutokaupasta samassa paketissa yhden uuden tuolin hinnalla. Ovathan kaikki osat aikaa jo nähneet, mutta ovat kuitenkin erinomaisessa kunnossa edelleen. Tuolit eivät keiku lainkaan ja ovat hyvät istua. Ryhmä on muutenkin juuri sopivan kokoinen meidän keittiöön. Kultakellovalaisin roikkuu myös jo keittiön katossa, pitäisi vaan viritellä sille koukku, että se asettuisi hyvin pöydän päälle.

-----

Made some chocolate chip cookies for my guests last evening. So yummy with a glass of milk. I really like our new table and chairs that we got earlier from an online auction for the price of one new chair. Both from Artek, table model 90A and chairs' model 69.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)