tiistai 3. syyskuuta 2013

Lipasto

En uskonut, että valkoisen lipaston hankkiminen olisi näin hankalaa. Emme halunneet, että pistorasia peittyy tai että lipasto menee karmien päälle. Mutta lipasto ei myöskään saanut olla yli 40 cm syvä, että eteiseen jää tarpeeksi kulkutilaa. Lopulta päädyimme ostamaan Ikean Trysil-lipaston ja se on loppupeleissä oikein passelin kokoinen. Nyt saa pipot, tumput ja kaulaliinat hyvin piiloon. We would like to remind you.. -juliste on tilattu Bloomsbury storesta, mutta niitä saa myös esimerkiksi Calm Gallerysta. Se pitäisi vaan vielä jaksaa kiinnittää seinälle. Kehys on Ikeasta.

Hang it all -naulakkokin pääsi viimein seinälle. Oli ottanut hieman osumaa muutossa ja yhdestä kohtaa on maali hieman lähtenyt. Täytynee sitä paikkailla. Ihmettelen edelleen miksi oma naulakkoni on mattapintainen, kun ainakin Suomessa olen näistä aina nähnyt pelkästään kiiltäväpalloisia versioita. Laukkuja ripustellessa lisäilin samalla laukkuihin jälleen heijastimet. Alkaa iltaisin olla jo niin pimeää, että heijastin on todella tarpeen. Muistakaahan tekin käytää heijastinta!

-----

New drawer for scarfs and cloves is from Ikea. Hang it all rack also finally found its place and I also remembered to attach reflectors to my bags. Welcome autumn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)