keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hehkulamppuvalaisin
 

Pohdittiin pitkään eteisen valaisinta. Jotain oli saatava, koska illat alkavat auttamattomasti olla jo pimeitä ja sisälle on inhottava tulla, kun valoa ei saa heti napsautettua päälle. Toisaalta myös aamuisin eteisen kaapista päällysvaatteiden kaivaminen oli vähintäänkin haasteellista ilman valoa. Eteiseen ei voinut hankkia mitään kovin leveää valaisinta, koska toiselta puolen valaisimeen osuu helposti eteisen yläkaapin ovi ja taas toiselta puolen vessan ovi. Siispä päädyimme hankkimaan hyvinkin yksinkertaisen hehkulamppukattovalaisimen Ellokselta. Lamppu on juuri sopivan simppeli ja tuo riittävästi valoa pieneen eteiseen. 

Eteisen(kin) remontti ja sisustus on edelleen hieman vaiheessa. Kaapin takaa kurkistaa johto, josta aikanaan vedetään sähkö pistorasiaan. Uusi peilikin on hankintalistalla, koska vanha alkaa olla turhan naarmuinen. Peilin kautta näkyy eteisen lipasto, mikä tuo tarpeellista laskutilaa ja piilottaa samalla sisäänsä pipot, hanskat ja kaulaliinat.

-----

We bought this new bulb light for our entry from Ellos. It's simple and yet practical and gives a good light for this small space.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)