sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viikonlopun aikaansaannos


Tämä viikonloppu on kulunut täysin töiden parissa. Onneksi tänä yönä oli sen verran rauhallista, että ehti samalla kuunnella Euroviisujen finaalia.

Kotona vallitsee kaaos. Alkuviikosta täytyy vapailla ottaa siivousurakka. Jos vaikka ikkunatkin ehtisi pestä. Viime viikko hujahti lomaillessa ja kävimme perheen voimin minilomalla Roomassa vapun jälkeen. Kuvasaldokin odottelee edelleen kamerassa. Tämän viikonlopun ainut aikaansaannos näkyy kuvassa. En voi muuta kuin suositella todella lämpimästi pizzakiveä kaikille pizzan ystäville. Se kyllä nostaa kotona sähköuunissa tehdyn pizzan aivan uudelle tasolle.

Rentouttavaa sunnuntaita!

-----

This weekend has been really work-oriented and our home is in chaos. This pizza is pretty much everything I have done this weekend at home. But I can warmly recommend pizza stone for everyone who doesn't have the privilege to use a real stone oven.

16 kommenttia:

 1. Voi nami! Täytyypä kokeilla pizzakiveä. Odotan vaan niiin paljon ihka oikeaa uunia. Kaasu-uuni on arvaamaton. Onneksi Se aika koittaa pian. Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ole enää pitkä odotus, mukavaa sunnuntaita myös!:)

   Poista
 2. Täällä on myöskin koti kaaoksessa ja ilmatkin on niin kurjat että huoh. Enpä ole ennen kuullutkaan tuosta pizzakivestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman saisi kyllä lämmetä, ettei kesäkuussa ainakaan tarvitsisi enää värjötellä.. Kannattaa tutustua pizzakiviin mikäli tykkää pizzaa tai leipää leipoa. Olin pitkään sellaisen hankkimista suunnitellut, kunnes saatiin viime jouluna veljeltäni joululahjaksi. Tulee aivan ihanan rapea pohja pizzaan!

   Poista
 3. Pizzakivellä tulee ihanat pohjat. Me käytetään sitä leivinuunissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuleekin! Ja oi, leivinuuni<3 Siellä paistuu kyllä ehkä parhaat pizzat.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin, vaikka ei täällä äiti-ihmisiä ollakaan;)

   Poista
 5. Herkullisen näköinen! Pitsakivi on ehdoton meilläkin ja toimii mainiosti myös grillissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin testata grillissä myös, en ole muuten kuin uunissa käyttänyt. Kiitos vinkistä! Enää en kyllä tee pizzaa ilman tuota kiveä, niin paljon paremman pohjaan saa kiven avulla.

   Poista
 6. Oi, Rooma! Odotan mielenkiinnolla. Hyvät sunnuntain loput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää alkuviikosta käydä vähän kuvia läpi. Oli kyllä aivan ihanan rentouttava loma. Ja niiin hyvää ruokaa:) Hyvää loppuiltaa myös!

   Poista
 7. Vitsi kun näyttää hyvältä!!! Luulin et ootte käynyt jossakin syömässä. Pitää kyllä joskus harkita tuota kiveä!
  teillä on varmasti ollut ihana loma :) kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli loma tarpeeseen, onneksi olin säästänyt viikon viime kesältä, niin vielä on täydet lomat edessä:)

   Poista
 8. Ei hitsiläinen. Nam! Pizzakivi ostoslistalle heti. Tyynelässä tehdään usein pizzaa. Siellä on leivinuuni, pigagrilli ja kaikki. Voisi tulla monipuoliseen käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ehdottomasti! Sen päällä paistaa myös aamuksi sämpylät tai jos oikein ahkeraksi heittäytyy, niin karjalanpiirakat:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)