keskiviikko 14. toukokuuta 2014

4 done, 4 more to go
Parveke kaipaa lisäistuimia. Siispä hain eilen Ikeasta kaksi koivuvanerista Frosta-jakkaraa ja tänään kävin Clas Ohlsonilta hakemassa keltaista maalia. Tiesin sen kyllä olevan sisämaali, mutta ajattelin että kyllä nuo jakkarat lasitetulla parvekkeella pärjää sisämaalillakin maalattuna ja toisaalta että ulkomaalit ovat liian kalliita tähän projektiin sävytyksien kanssa. Mitä vielä! Käynti Prisman maalihyllyillä toi toivotun tuloksen: valmiiksi oikean värinen Tikkurilan Miranol-alkydimaali ja pääsin vielä halvemmalla. Neljän jalan maalaamisen jälkeen voin sanoa, että hyvin levittyy tuo maali ja pinnasta tulee kivan kiiltävä. Alkuun halusin mattapintaa, mutta tuo kiiltävä onkin oikeastaan aika kiva tuonne pihajakkaroihin.

Jakkaroiden päälle ajattelin laittaa vielä hieman pehmustetta ja tuota alla olevassa kuvassa näkyvää kangasta. Kuosi on Ivana Helsingin teltta. Saa nähdä mitä tästä tulee.


-----

A little diy chair project for the balcony.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Alkuun piti laittaa keltaista kangasta ja maalata jalat valkoisiksi, mutta teltta-kangasta ei ollutkaan keltaisena joten piti tehdä suunnitelmiin pikamuutos:)

   Poista
 2. Näyttää erittäin hyvälle. Kiiltävä toimii musta noissa paremmin, kun matta. Ihanat tulee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu luulisin, että niistä ihan kelpo pihatuolit saa aikaan:) Vielä täytyy käydä vaahtomuoviostoksilla, että saa hieman pehmustetta pyllyn alle.

   Poista
 3. Suunnitelma kuulostaa ainakin hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niistä ihan passelit tuli, täytyy jossain vaiheessa kuvailla:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)