torstai 21. marraskuuta 2013

Sadepäivä


 

Alkuviikosta oli pari yhteistä vapaapäivää molempien työrupemien jälkeen, joten suunnattiin maanantaina piiitkien yöunien jälkeen auto kohti Hämeenlinnaa ja käytiin hieman sukuloimassa. Tiistai-iltapäivä sujuikin Helsingissä pyöriessä. Käytiin kotoisassa Kawa-kahvilassa lounaalla ja sen jälkeen käveltiin (vesisateessa) vielä poikkeamaan SweetHeart-karkkikauppaan ja Pinoon ihailemaan tarjontaa.

SweetHeartista tarttui mukaan jotain pientä joulupakettiin, Pinosta ostettiin kotiin luontoystävällistä musta5101-sarjan käsitiskiainetta. Suunnittelin alkuun ostavani lasipullon tiskiaineelle, mutta ehkä tämä muovinen versio säilyy meidän käytössä paremmin ehjänä..

Stockmannilta käytiin vielä etsimässä kelloa keittiöön, mutta oli ehtinyt loppua, joten pitää odotella uutta erää. Kävimme myös ihailemassa noin miljoonannen kerran Eamesin dsr-tuoleja, joita oltaisiin hankkimassa ruokapöydän kaveriksi. Pitäisi vain vielä osata päätää josko tummat vai metalliset jalat olisi kivemmat.


Kawa Cafe //  Fredrikinkatu 58
SweetHeart // Uudenmaankatu 32
Pino // Fredrikinkatu 22

-----

Just another rainy day in Helsinki. Spending the days off doing some shopping for home and for christmas.

2 kommenttia:

  1. Tietkö mä just eilen katselin Musta5101:n FB-sivulta, että on tullut joku uusi myyntipiste meidän lähelle. Tykkään, tykkään. Mulla on kotona se harja ja keittiöpyyhe. Tyynelään tekisi mieli myös harjoja hankkia.

    VastaaPoista
  2. Ja onhan se hieno! Tiskirätti jäi puhuttelemaan myös, värikin antaisi hyvin anteeksi(:

    VastaaPoista

Kiva kun jätit viestin! :)