perjantai 22. marraskuuta 2013

Farang

Onhan siitä kehuja kuultu. Ylistyksiä jopa. Siispä menimme paikan päälle itse toteamaan ruuan herkullisuuden M:n synttäreiden kunniaksi. Tilattiin meidän neljän hengen seurueelle jaettavaksi yhteensä viisi annosta à la carte -listalta. Aasiassa rakastuin sitruunaruohoon ja sitä halusin johonkin annokseen ja lopulta sitä taisi olla lähes kaikissa. Tilasimme myös aika lihapitoiset annokset, mutta namm!! Ei ole turhaan kehuttu Farangia, ei. Jälkiruuatkin jaksoimme vielä, mutta niiden osalta kännykkäkameralla otetut kuvat ovat kovin utuisia. Seuraavaksi kokeiluun pääsee Gaijin.

Farang // Ainonkatu 3, Helsinki

-----

Surprise dinner at modern Asian-style-restraurant Farang for M's birthday.

5 kommenttia:

 1. Namsk! Farang on hirmuhyvä. Niin on Gaijinkin. Oltiin juuri joku viikko sitten ensimmäistä kertaa. Törkeetä laittaa tällaisia postauksia lounasaikaan nälköisille lukijoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, yritän vain harjoittaa lukijoiden itsehillintää;) Gaijinia kohtaan on kyllä nyt kovat odotukset, toivottavasti ei petä!

   Poista
  2. Heheee :D Täältä Tyynelästä ei niin vaan karatakkaan mielitekojen perässä kaupungille ;)

   Me otettiin muuten myös menun kanssa suositusjuomat. Sake alkupalojen kanssa yllätti, mutta toimi erittäin hyvin.

   Poista
  3. Hyvä tietää, pitää kokeilla ens kerralla! Tällä kertaa skipattiin alkupalat ja säästettiin enemmän tilaa pää- ja jälkiruualle. Passiondrinkki aperitiivinä toimi kyllä myös erinoimaisesti!

   Poista
  4. Siis sake testattiin Gaijinissa.
   Missä muuten myös suositeltu alkudrinkki oli erinomainen :)
   Suosittelen!

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)