perjantai 29. marraskuuta 2013

Arabian avoimet ovetTänään käytimme tilaisuuden hyväksi ja menimme tutustumaan Arabian tehtaaseen avoimien ovien kierroksella. Tehtaassa ei luonnolliseti saanut kuvata, mutta oli mielenkiintoista tutustua suosikkiastioiden valmistus- ja suunnitteluprosessiin hieman tarkemmin. Ilahdutti myös tieto, että Arabian Memories-sarjan tuotteita tehdään tilaustyönä ja tuotteen värin voi itse tilatessa päättää. Olen ihastellut varsinkin sarjan purkkeja, mutta värit eivät ole täysin puhutelleet. Nyt alkoi kuitenkin haaveilu sarjan pienestä purkista valkoisena, olisi upea!

Tehdasrakennuksessa oli nähtävissä myös mahtavia installaatioita konsernin tuotteista. Varsinkin kasareista rakennettu torni viehätti! Aurinkoisen päivän kruunasi illalla saapuneet koirahoidokit. Ei ainakaan puutu vilskettä tästä viikonlopusta;)

Ja vinkkinä vielä, että sunnuntaina kannattaa suunnata Arabian tehtaalle klo 10-15, mikäli haluaa päästä koristelemaan mukin Arabian 140-vuotis lautassarjan koristeilla. Muki, koristeet ja poltto maksaa yhteensä 20 euroa. Viime syksynä kävimme tehtaalla koristelemassa mukit WDC Helsinki -koristeilla

-----

We took a tour at the Arabia ceramics factory in Helsinki today. You're not allowed to take photos inside the factory but here's some photos of installations built out of Fiskars concern's products. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)