maanantai 12. elokuuta 2013

Muutto, check!


Se olisi nyt siinä, suurimmaksi osaksi ainakin. Muutama hassu laatikko pitää vielä hakea. Seuraava homma onkin tavaroiden sijoittelu omille paikoilleen, mutta se tuntuu tässä vaiheessa hyvin pieneltä urakalta.  Pääasia olisi, että remontin saa valmiiksi. Viikonloppuna tulee remppamies hoitamaan vessaremontin ja asentamaan saunaan lauteet. Kyllähän eilisen muuton jälkeen olisi ollut upeaa laittaa muuttosauna lämpiämään!

Keittiönpöytä oli aiemmin jo haaveena, mutta ajateltiin, että sen hankinta voi odottaa. Löydettiin kuitenkin Artekin pöytä huuto.netistä hyvään hintaan (ja samassa kaupassa tuli vielä tuolitkin), joten nyt pöytä kaunistaa keittiötä ja hyvin tyytyväisi ollaan. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Jos tässä remontin ja muuton jälkeen jaksaisi alkaa pitää kameraakin taas mukana ja voisi jättää nämä kännykällä räpsityt epätarkat kuvat historiaan. 

-----

Moving in, check. The apartment still needs quite a bit of organizing and cleaning up but that seems like such a little job after all the renovating. The toilet is still not ready but it should be done by the end of the week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)