lauantai 3. elokuuta 2013

Melkein valmista jo


 Saunan panelointi on nyt valmis. Vielä täytyy kiuas ja lauteet asentaa, niin on vihdoin valmista. Keittiön karkaistua lasia oltaisiin saatu odottaa vähintään kaksi viikkoa, joten M kävi leikkauttamassa toista lasipalasta ja saatiin pitkälle seinälle tarpeellinen määrä taustalasia. Toinen keittiön välitilan seinä saa valkoiset laatat kunhan ne käydään hankkimassa, koska lasia meillä ei ole aikaa odotella. M:n vanhempien remontista ylijääneellä läpikuultavan valkoisella paneelilla paneloitiin meillä kylpyhuoneen ja vessan katot. Kylpyhuoneen kellastuneet putket maalattiin valkoisella maalilla ja nyt kylpyhuone odottaa enää suihkua ja kalusteita. 

Eilen asennettiin myös karmit ja ovet paikalleen. Molemmille loksahti suut auki kun tultiin sisälle valoa tulvivaan asuntoon. Ero lähtötilanteeseen on kyllä aivan suunnattoman suuri, koska tumma lattia, tummat ovet ja listat ja tumma keittiö imivät asunnosta aiemmin kaiken valon. Kyllä se lopputulos varmasti palkitsee, kunhan hetken vielä jaksaa odottaa.

Ikean kanssa saatiin muuten hoidettua kaappiongelma ja lohjenneen rungon tilalle saatiin eilen uusi. Hyvähyvä.

-----

Sauna is almost ready now.  Kitchen finally got its glass wall. Bathroom and toilet ceiling have new white panels. Getting better and brighter day by day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)