perjantai 16. elokuuta 2013

Kyllä tästä vielä koti saadaan
Täällä laatikkojen keskellä painiessa muistaa jälleen, että ei se muuttaminen niin kovin ihanaa ole, vaikka lopputulos olisikin miellyttävä. Ainakin on tullut jälleen karsittua turhaa tavaraa, se on aina hyvä. Tavarat alkavat vähitellen löytää omille paikoilleen ja aletaan pikku hiljaa kotiutua. Naapureita pitäisi vielä muutaman kerran ilahduttaa kiviseinän poraamisella, että saataisiin loput hyllyt ja naulakot ja taulut omille paikoilleen. Kunhan sellaiset keksitään. Viikonloppuna toivottavasti vessa myös alkaa näyttää muihin huoneisiin sopivammalta, kun se saa ruskeiden laattojensa ja muovimaton tilalle valkoista ja mustaa laattaa.

-----

Home finally starts to look and feel like one. We still need to empty some boxes and put stuff on their right places. As soon as we can make up our mind on what those right places are. The toilet renovation should also be ready this weekend. The old brown tiles and plastic carpet will be placed by white and black tiles.

2 kommenttia:

  1. Ihania yksityiskohtia. Vanha radio on aika huikea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Radio on kyllä ihana, kulkeutunut poikaystävän papan luota. Vielä kun sen saisi toimimaan niin voisi fiilistellä putkiradion rätinä-ääntä.

      Poista

Kiva kun jätit viestin! :)