sunnuntai 24. elokuuta 2014

Syksyn tapahtumia


Perjantai-iltana vierailtiin Teurastamolla Night Marketilla. Torstaina Helsingissä olisi ollut monenlaista ohjelmaa Taiteiden yössä, mutta satuimme juuri silloin olemaan Lahdessa. Onneksi Teurastamolla tapahtuma jatkui myös perjantain puolelle, niin pääsimme maistelemaan purilaisia ja ihmettelemään tapahtuman tunnelmaa.

Yksi syksyn varma merkki on kyllä Helsinki Design Weekin lähestyminen. Design market järjestetään syyskuun ensimmäinen viikonloppu ja sinne on kyllä ehdottomasti päästävä. Syyskuun toiselle viikonlopulle osuvat niin Habitare kuin myös Bloggarikirppis lauantaina 13. päivä. Sunnuntaina 14.9. puolestaan järjestetään ensimmäistä kertaa MyIittala Vintage -tapahtuma Suvilahden Kattilahallissa, missä on myynnissä vanhoja Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita.


//R

-----

The fall is always full of events. This friday we went to the Night Market at the "meat packing district" Teurastamo in Helsinki.

2 kommenttia:

 1. Sun tapahtumalista näyttää ihan samalta ku mun! Just aamulla sanoin avomiehelle, että odotan design markettia ja habitarea hullun lailla. Viime vuonna käytiin ensimmäistä kertaa design marketissa ja jonotettiin 1,5h Secto Designin osastolla :)

  Kalenterissa on myös merkinnät Iittalan tapahtumalla, sekä kirppikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kun on kaikkea kivaa tiedossa! Olisi tietysti kiva jos tämäntyyppisiä tapahtumia olisi hieman hajautetusti myös muulloin vuoden aikana:)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)