torstai 12. joulukuuta 2013

Himmeli


Olin jo aiemmin päättänyt tänä vuonna ostaa himmelin. Suunnitelmissa oli ostaa sellainen perinteisen mallinen joulutorilta, mutta sitten muutama viikko takaperin näin Hämeenlinnan Wetterhoffilla Elina Mäntylän suunnitteleman himmelin ja se oli rakkautta. Himmeli on valmistettu koivuvanerista ja se on yksinkertaisuudessaan niin kaunis. Plussaa himmeli saa myös siitä, että sen voi joulun jälkeen pakata takaisin laatikkoon ja ottaa jälleen ensi jouluna uudelleen esille, ilman säilytysvaikeuksia.

Tilailin jokin aika sitten Teippitarhasta myös lisää teippejä, kun varastot olivat alkaneet huventua ja mustalla masking teipillä teippailin seinälle kuusen. Saa nähdä jääkö kuusi paljaaksi vai saako se vielä koristeita yllensä ennen joulua.

Himmeli // Valona design
-----

I'm in love with this plywood mobile "himmeli" that is traditionally made out of straws. Simple and beautiful. We don't have room for a real christmas tree so I used masking tape to tape a tree on the wall.

4 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis himmeli! Tuollaista voisin jopa harkita, vaikka muuten vähän joulukoristeille allerginen olenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella tyytyväinen tähän hankintaan! Olkihimmelille olisi aina pitänyt miettiä hyvä säilytyspaikka, mutta tämän saa näppärästi sujautettua vajaan parin sentin paksuiseen laatikkoonsa(: Ja ulkonäkökin puhuttelee enemmän.

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo himmeli, ihana!!! Milloinka vaan voisin ottaa omaakin kotia koristamaan:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!:) Valona designilla on myös ihania koivukristalleja, joista saisi upeita koristeita jouluksi.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)