tiistai 30. heinäkuuta 2013

Remonttihermostus #1
 


Keittiöprojektista on pikkuhiljaa kehkeytymässä kunnon murhenäytelmä. Keittiötä kasattaessa kävi ilmi, ettei taustalasia oltu toimitettu ollenkaan. Asioitamme Domuksella käsitellyt henkilö oli sattumoisin kesälomalla, joten toinen henkilö lupasi hoitaa asiaa. Soittelimme pari päivää myöhemmin toisen asian tiimoilta (eteisen yläkaapin oviin oltiin porattu saranapaikat väärille sivuille) ja kuulimme tehtaalta, että henkilö joka oli jäänyt asiaamme hoitamaan, oli häippässyt myös lomille. Selvisi myös, että taustalasia ei oltu alunperin tilattu laisinkaan. Koko keittiöremontti seisoo tällä hetkellä, koska sähköjä ei voida vetää eikä keittiöhanaa asentaa ennen taustalasin asentamista. Vessaremonttiakaan ei voida aloittaa ennen kuin keittiöön saa veden, koska muuten asunnossa ei ole lainkaan vesipistettä, koska kylpyhuoneen osaltakin remontti on edelleen vaiheessa.

Eilen meille toimitettiin vihdoin taustalasi, mutta kappas kun lasi olikin väärän kokoinen. Asiasta tehtaan kanssa keskustellessa sieltä myös kerrottiin, että saamamme lasi ei kestä lieden takana, koska sitä ei ole karkaistu. Tästä asiasta ei oltu tilausvaiheessa meille puhuttu mitään. Hermoja koetellaan sen verran, että mietimme pitäisikö luopua koko lasista ja alkaa kaakeloida takaseinää, että pääsemme projektissa eteenpäin.

Toissapäivänä kasasimme myös tilaamiamme Ikean vaatekaappeja, jotka tulevat makuuhuoneeseen. Tuotteet toimitettiin meille jo heinäkuun alussa, mutta paketit ovat saaneet maata makuuhuoneessa avaamattomina odottamassa vuoroaan. Paketteja avatessa kävi ilmi, että yhden vaatekaapin runko on murtunut poikittaissuunnassa ja on siis aivan käyttökelvoton. Saapi nähdä mitä Ikealta vastaillaan.

Onneksi kylpyhuoneessa on sentään edetty. Viime viikolla seinät käsiteltiin primerilla ja sen jälkeen tehtiin kaksi kosteussulkua. Perjantaina seinät saivat uudet valkoiset laatat ja tänään tehtiin saumaukset. Sen jälkeen päästäänkin sitten jo pikkuhiljaa saunan pariin. Saunan villat olivat niin hyvässä kunnossa, ettei niihin tarvitse kajota lainkaan. Villojen päälle laitettiin uusi eriste ja sitten vuorossa onkin koolaus ja panelointi. Kiuaskin nököttää keskellä olohuonetta kärsimättömänä odottamassa vuoroaan.

-----

Little frustration with the kitchen project since not all the products we ordered have been delivered and now everyone in the company is on their summer holiday's.
Also one of the Ikea closet boards for our bedroom is broken and now we have to wait for Ikea's answer and possible replacement.
There's been some progress with the bathroom tho. We have new white tiles on the wall and after finishing with the bathroom we can start working on the sauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)