keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Asunto palasiksi

Sunnuntaina saatiin avaimet uuteen kotiin ja heti alkoi tapahtua. Keittiö saatiin purettua lähes kokonaan ja kannettua ulos. Samoin eteisestä purettiin vaatekaappi ja listat irroitettiin kaikista huoneista. Reippaina remppa-apulaisina meillä oli kaverin lainakoirat. Illalla saatiin purku- ja kantoavuksi vielä M:n vanhemmat, jotka myös kuljettivat purkujätteen pois.
Tiistaina töistä tullessani sauna oli kadonnut. Vesi oli päässyt karkaamaan saunan seinälaattojen alle ja ne päätettiin purkaa ja paneloida sauna uudelleen. Makkariin tilaamamme vaatekaapit olivat myös saapuneet. Viikonloppuna päästääkin maalaushommiin ja sitten toivottavasti piakkoin jo lattian asennuksen pariin.Vauhdilla on kyllä remontti edennyt, mutta huimasti on vielä matkaa muuttoon.

-----

We've now taken down our kitchen, sauna and and the closet at the entry. Next job is to start painting the walls and the ceiling and then maybe start laminateing the floor.

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Hienosti tehty remontti! Hienoja ratkaisuja.
  Saanko sen verran udella, onko asunto Lassilassa?:)
  Niin tutun näköistä arkkitehtuuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos vain, vielä kun saisi valmista:) Juu kyllähän me lassilan suunnalla majaillaan. Arkkitehtuuri nyt taitaa olla aika tyypillistä seiskyt-kasikyt lukua, mutta ihan toimiva pohja ainakin on.

   Poista
  2. Itse ollaan eletty lähes sama remontti rumba läpi ja vielä Lassilassa. Puoli vuotta etittiin kämppää tältä alueelta(joten aika tutuksi tuli kohteet), ennen kuin nappasi. Viime viikolla saatiin viimeiset rempan rippeet kasaan ja päästiin asumaan lähes normaalisti. Tsemppiä teille ja pidä blogia yllä. Kivoja ajankohtaisia aiheita luettavana.:)

   Poista
  3. Onnea uuteen kotiin:) Ehkä meilläkin piakkoin saadaan remppa loppuun.. toivottavasti ainakin. Kyllä sitä tosiaan nopeasti tulee alueen kohteet tutuiksi, kun aktiivisesti kotia etsii. Nyt ei uskalla enää katsella ettei ala mietityttää olisko joku muu ollut vielä kivempi;)

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)