keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Wannabe viherpeukalo
Talven kaunein aika on vasta edessäpäin ja kauniista keväthangista tulisi nyt nauttia täysin siemauksin. Silti ajatukset hiipivät salakavalasti jo päivä päivältä lähestyvään parvekekauteen. Ajatuksia ei suinkaan lainkaan hidasta nämä Kekkilän uutuudet. Parvekkeemme ei ole kovin suuri, joten jokin näppärä taimihyllyratkaisu sinne pitäisi saada. Tämä olisi erittäin kaunis ratkaisu. Parveke tosin on vielä muutenkin täysin laittamatta. Ensin täytyy tehdä lattia ja saada jokin suoja polttavaa auringonvaloa vastaan. Parveke kun on länteen päin niin kesällä lämpö nousee helposti tuskaisen kuumaksi.

Kuvat: Kekkilä

-----

The most beautiful time of this winter is still ahead of us but I'm still already thinking about the upcoming balcony season. I want to get some nice shelves for herbs and flowers and these novelties from Kekkilä would be just great!


2 kommenttia:

 1. Nuo Kekkilän uutuudet on todella kauniita, vähemmästäkin alkaa viherpeukalo syyhyämään! Itse haaveilen tuosta toisen kuvan yrttitelineestä keittiön ikkunalle.

  PS. Kiva kun tykkäät meidän Domdom-puodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman pitää ehkä vielä toppuutella itseään :) Tuo valo olisi kyllä niin oiva chiliparalleni, joka kärsii suuresti tästä pimeästä ajasta.

   Teillä on kyllä ihanan herkullisia tuotteita myynnissä Domdomissa. Hyvä vain kun tulee uusia kauppoja!

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)